Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Renee Igelski og Beyond Dreams til DM i paradressur 2018 på Broholm - foto Thomas Bisgaard.
Renee Igelski og Beyond Dreams til DM i paradressur 2018 på Broholm - foto Thomas Bisgaard.
 

Flot start af paradressurrytterne ved DM på Broholm

Opdateret d. 07-06-2018

Der blevet leveret rigtig gode præstationer både af de rutinerede og de helt nye i feltet, da DM i Paradressur blev sat i gang med dagens opvarmningsklasser.

 

Landstræner for paradressurrytterne, Astrid Gemal, havde masser af god ridning at kigge på, da dagens opvarmningsklasser i alle fem grader af paradressur blev afviklet.
- Det var en rigtig god dag, hvor både de ‘gamle’ rutinerede og de nye leverede flotte ridt, sagde Astrid Gemal.

- Der har jo været lidt frafald de sidste dage på grund af småskadede heste, men det har så givet plads til, at nye ryttere har været med til at kæmpe om podiepladserne, og den chance har de virkelig grebet.

 

Dagens største smil var at finde hos paradressurrytter Renee Igelski, der red sin dejlige hoppe Beyond Dreams rundt, som om den aldrig havde lavet andet, selvom de er debutanter ved DM og det kun er hestens 8. stævne.

Men Renees rutine fra tidligere, hvor hun har tilbage i ´83 vandt holdsølv ved EM, spillede ind i dag, hvor hun og Beyond Dreams snuppede sejren i Grad V med 69.806%, foran Marie Biune på hesten Flirty, der også red et smukt program til 67.326%

Tredjepladsen i Grad V gik til Ann Svelmøe Højstrand og Her Royal Princesse 67.287%. Og så blev Renee noget overrasket over, at hun også blev placeret som nummer 4 i klassen - denne gang med hesten Rosong.

 

De gamle levede op til favoritværdigheden

Grad I, II og III blev slået sammen til præmieoverrækkelsen og her sejrede Stinna Tange Kaastrup og 17-årige Horsebos Smarties over Line Munk Madsen og Hønnerups Beebob. De to ekvipager scorede henholdsvis 74.394% og 71.726%.

 

I grad IV blev det til en sikker sejr til Susanne Jensby Sunesen og Thys Que Faire, som rider efter et hattrick ved dette års DM.

- Det tegner jo rigtigt godt for de næste dage, at vi er kommet så godt i gang, fortæller Astrid Gemal, der på trods af frafald af flere ryttere fra bruttotruppen, har fået set nye ryttere an, inden hun skal udtage holdet, der skal til VM i september.

 

DM i paradressur går for alvor i gang i morgen, fredag, hvor rytterne skal ride de obligatoriske programmer i alle grader, inden de skal ride deres frie programmer i lørdagens finaler.

 

Dagens resultater kan findes her, hvor der også er startlister for de næste dage: https://online.equipe.com/da/competitions/24652


Seneste Nyheder

IDRÆT FOR ALLE …også for dig
Uforglemmelig oplevelse for danske atleter ved Special Olympics World Games
Tilmeldingen er ÅBEN til Special Olympics Skolefodboldturneringen 2019
Tilmelding til Sportsskolerne er i fuld gang!
Få overblikket: Danskere i konkurrence ved Special Olympics World Games
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Ny i Parasport

Sportsskoler 2019 - Genveje

Parasport Webshop

Danmark til PL - Facebook Genvej

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster