Parasport Danmark logo hvid.png
Ny i parasporten

Ny i parasporten

Leder du efter den helt rette idræt for dig, eller er du på udkig efter en ny klub og nye holdkammerater? Eller vil du være med til at gøre en forskel som træner eller leder i en idrætsforening? Vi er klar til at hjælpe dig.

Målgruppen i parasporten er meget bred, og vi har medlemmer med alt fra svære fysiske handicap, udviklingsmæssige handicap og adfærdsmæssige udfordringer til lettere fysiske funktionsnedsættelser. Vi arbejder hver dag for at sikre, at alle mennesker har mulighed for at opleve glæden ved dyrke idræt. 

Der er plads til alle, og der er plads til, at tingene tager længere tid, eller at instruktioner eller udstyr skal tilpasses den enkelte. I vores foreninger står trænere og hjælpere klar til at tage imod og finde løsninger, og vores idrætskonsulenter i forbundet hjælper med at finde løsninger både i handicapidrætsforeninger og almenklubber i dit lokalområde. Derudover tilbyder vi en række landsdækkende aktiviteter som idrætsfestival, sommeraktiviteter, talenthold, landshold m.v. Med andre ord er vi både motionister og eliteatleter, børn og voksne og alt det midt imellem. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig i gang også. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for to uger.

Har du spørgsmål til ovenstående er du også velkommen til at kontakte:
Thomas Pedersen, e-mail tph@parasport.dk eller tlf. 51 59 72 78.