Parasport Danmark logo hvid.png

Sommerhøjskole med parasport

'Idræt for alle... også for dig' på Egmont Højskolen er et tilbud til dig, der gerne vil bruge en uge af din sommerferie på idrætsaktiviteter og socialt samvær i naturskønne omgivelser.

Sommerhøjskole med parasport
Bueskydning er traditionen tro en del af programmet i uge 27. Foto: Egmont Højskolen

Der er plads til alle idrætsinteresserede og deres familie, med eller uden handicap eller særlige behov, når Parasport Danmark i samarbejde med Egmont Højskolen afvikler det årlige sommerkursus 'Idræt for alle... også for dig' på Egmont højskolen i Hou ved Odder i uge 27. I 2023 er kørestolsrugby med på programmet igen bl.a. ansporet af den store interesse for sporten ifm. VM i Vejle. Ellers er det velkendte og populære idrætter og fag med blandede idrætsaktiviteter, der er på programmet - se mere i brochuren her.

Program
Hovedfagene er i år bueskydning, cykling, en krop i bevægelse, idræt på kryds og tværs, kørestolsrugby, Powerchair Football, sejlads og vandsport samt svømning. Udover disse er ugen fyldt med fællesundervisning, foredrag og socialt samvær bl.a. omkring en musikalsk fortælling om Kim Larsen og besøg af bordtennisikonet Peter Rosenmeier.

Kurset er for alle med eller uden handicap. Tag bare ægtefælle/kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til børn - se mere bagerst i brochuren.

Praktiske oplysninger
Ankomst: Mandag den 3. juli 2023 mellem kl.15 og 17
Afrejse: Søndag den 9. juli 2023 senest kl. 12
Adresse: Villavej 25, 8300 Odder

Priser
Voksne over 17½ år: 4.200 kr.
Børn 4-17½ år: 1.800 kr.
Enkeltværelse +300 kr.

Egmont Højskolen administrer på vegne af Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater puljen ”Den gode oplevelse i fællesskab med andre”. Her er det muligt at søge om egen og/eller ledsagers ophold. Find ansøgningsskema på www.egmont-hs.dk eller kontakt højskolen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig elektronisk via Egmont Højskolens hjemmeside. Klik her for at komme til tilmeldingssiden.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 15. maj 2023.

Spørgsmål og yderligere oplysninger
Mogens Jensen, idrætsmedarbejder i Parasport Danmark
moj@parasport.dk
tlf. 20 33 50 40

Egmont Højskolen
mail@egmont-hs.dk
tlf. 87 81 79 00