Parasport Danmark logo hvid.png

Sommerhøjskole med parasport

'Idræt for alle... også for dig' på Egmont Højskolen er et tilbud til dig, der gerne vil bruge en uge af din sommerferie på idrætsaktiviteter og socialt samvær i naturskønne omgivelser.

Sommerhøjskole med parasport
På 'Idræt for alle... også for dig' er der plads til alle med interesse for parasport.

I 2024 er det 25 år siden, Egmont Højskolen og Parasport Danmark fik ideen til sommerkurset ”Idræt for alle… også for dig” på højskolen i Hou ved Odder. Det skal fejres! I år åbner sommerkurset igen dørene i uge 27 for alle idrætsinteresserede og deres familier med eller uden handicap eller særlige behov.

Sidste års store succes med kørestolsrugby som hovedfag fortsætter også i 2024, og derudover er det velkendte og populære idrætter og fag med blandede idrætsaktiviteter, der er på programmet - se meget mere i brochuren her.

Program
Hovedfagene i år er svømning, en krop i bevægelse, idræt på kryds og tværs, kørestolsrugby, powerchair football, cykling samt sejlads og vandsport. Udover hovedfagene er ugen fyldt med fællesundervisning, foredrag og socialt samvær bl.a. med en friaften i svømmehallen samt besøg af David Owe til et inspirerende oplæg om mental trivsel.

Kurset er for alle med eller uden handicap. Det er derfor også muligt at tage ægtfælle/kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve samarbejdet mellem højskolen og parasportens verden. Der er også plads til de helt unge - se mere bagerst i brochuren.

Praktiske oplysninger
Ankomst: Mandag den 1. juli 2024 mellem kl. 15-17
Afrejse: Søndag den 7. juli 2024 senest kl. 12
Adresse: Villavej 25, 8300 Odder

Priser
Voksne over 17½ år: 4.225 kr.
Børn 4-17½ år: 1.825 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Egmont Højskolen administrer på vegne af Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater puljen ”Den gode oplevelse i fællesskab med andre”. Her er det muligt at søge om egen og/eller ledsagers ophold. Find ansøgningsskema på www.egmont-hs.dk eller kontakt højskolen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig elektronisk via Egmont Højskolens hjemmeside. Klik her for at komme til tilmeldingssiden.

Bemærk at der pga. stor interesse er oprettet en venteliste. Vi arbejder på, at der bliver plads til alle. 

Læs mere om vilkår og betingelser samt tilmeld dig på vores hjemmeside www.egmont-hs.dk under Sommerkurser

Spørgsmål og yderligere oplysninger
Lisa Schlage: li@egmont-hs.dk
Tine Schmidt: ts@egmont-hs.dk

Mogens Jensen, idrætsmedarbejder i Parasport Danmark
moj@parasport.dk
tlf. 20 33 50 40

Egmont Højskolen
mail@egmont-hs.dk
tlf. 87 81 79 00