Parasport Danmark logo hvid.png

Onlinekurser

Se information om vores online uddannelsestilbud samt link til at gennemføre de fleksible online uddannelsestilbud.

Onlinekurser

Idrætstræner for mennesker med handicap eller særlige behov

Parasport Danmark har udviklet dette online kursus i samarbejde med Specialsport.dk. Kurset henvender sig til nye og eksisterende trænere i almenklubber og handicapklubber, der træner specialhold eller andre idrætshold, hvor der er udøvere med handicap eller særlige behov. Kurset henvender sig også til personer inden for eller uden for idrætsforeningslivet, der overvejer at træne eller være holdleder for specialhold eller andre idrætshold, hvor der er udøvere med handicap eller særlige behov.

Formålet med kurset at giver dig viden og værktøjer, som giver dig kompetencerne og trygheden til at løfte trænerrollen over for målgruppen. På kurset opnås en basisviden om målgruppen og om, hvordan man strukturerer og tilrettelægger en god træning, der er tilpasset udøvernes forskellighed. Kurset indeholder blandt andet emnerne aktivitetsplanlægning, læringsstile og konflikthåndtering.

Kurset er en vekselvirkning mellem skrift, tale, billeder, grafik og video. Kurset indeholder også en række opgaver, hvor du får mulighed for at arbejde med det, du har lært. Det er muligt at holde pause undervejs og dermed tage kurset over flere dage.

En del af kurset er også muligheden for en opfølgende sparringssamtale med en idrætskonsulent fra Parasport Danmark.

Pris
Det er gratis at tage kurset.

Link til kurset
For at tage kurset oprettes en profil på DIF elæringsportal, www.ie.dif.dk 

Under fanen ”Webshop” finder du Parasport Danmark i menuen til venstre. Her lægger du kurset Idrætstræner for mennesker med handicap eller særlige behov i indkøbskurven. Her gennemfører du købet (på kr. 0,-) som andre webshops, hvorefter det er muligt at finde kurset under ”Mine aktiviteter”  

Kontakt: Idrætskonsulent Teis G. Corneliussen hos Parasport Danmark på tlf. 4018 1720 eller tgc@parasport.dk 

 

Parabordtennis 

Dette online modul er relevant for dig, der har en bordtennisspiller i din klub, og som ønsker en introduktion til, hvad du kan være opmærksom på i forhold til at træne spilleren og hvor der er inspiration og vejledning at hente. 

 

Link til kurset  
Kurset ligger til fri afspilning på Youtube og der er mulighed for at anvende de alment gængse muligheder for at sætte videoen på pause, hvis du ønsker at tage en pause undervejs i kurset. Kurset har en varighed på 18:45 minutter: Parabordtennis kursusvideo

Pris 
Det er gratis at tage kurset. 

Kontakt: Idrætskonsulent Teis G. Corneliussen hos Parasport Danmark på tlf. 4018 1720 eller tgc@parasport.dk