Parasport Danmark logo hvid.png

John Petersson fortsætter som formand for Parasport Danmark

På Parasport Danmarks repræsentantskabsmøde blev John Petersson genvalgt uden modkandidater til formandsposten. Lykke Guldbrandt fra BGIF Gymnastik er nyt bestyrelsesmedlem.

John Petersson fortsætter som formand for Parasport Danmark
Parasport Danmarks bestyrelse fra venstre: Svenn Folkmann, Lykke Guldbrandt, John Petersson, Jan Johansen, Jannie Hammershøi, Tine Rindum Teilmann, Jens Boe Nielsen, Lene van der Keur og Asger Lind Krebs.

De kommende to år er det fortsat den tidligere topsvømmer John Petersson, der sidder i formandsstolen i Parasport Danmark. Lørdag den 20. april fik han på forbundets repræsentantskabsmøde fuld opbakning fra parasportens medlemmer.

- Jeg glæder mig til to år mere som formand for Parasport Danmark. I dag har bekræftet mig i, at demokratiet er sundt i vores forbund, og at der er opbakning til mit arbejde som formand. Samtidig er det klart for mig, at vi skal fortsætte indsatsen for at tydeliggøre for vores klubber og frivillige, hvordan vi vil udvikle og styrke parasporten fremadrettet, siger John Petersson.

To nye kandidater var opstillet til Parasport Danmarks bestyrelse, hvor samtlige medlemmer søgte genvalg. Resultatet af afstemningen sender Lykke Guldbrandt ind i bestyrelsen på bekostning af Even Falk Magnussen, der er nyt medlem af Eliteudvalget. Lykke Guldbrandt er til daglig projektleder i Fritid og Idræt i Kolding Kommune, og hun har en lang historik som idrætskonsulent i Parasport Danmark.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg får mulighed for at komme ind i bestyrelsen og arbejde med nogle af de ting, jeg synes betyder noget for parasporten. Jeg håber, klubberne vil opleve, at vi arbejder med nogle af deres dagligdagsudfordringer og de underliggende strukturer, der er helt vildt vigtige for at understøtte deres arbejde, siger Lykke Guldbrandt, der går af som formand for BGIF Gymnastik for at prioritere bestyrelsesarbejdet i Parasport Danmark.

Jens Boe Nielsen fortsætter som næstformand, mens også Lene van der Keur, Svenn Folkmann, Jannie Hammershøi, Tine Rindum Teilmann, Asger Lind Krebs og Jan Johansen fortsat sidder i forbundets bestyrelse efter dagens repræsentantskabsmøde.

52 stemmeberettigede deltog i repræsentantskabsmødet, hvilket er 23 flere end på seneste møde i 2022. Næste gang repræsentantskabet samles er den 2. maj 2026 i Brøndby.