Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Som en markering af den nye sponsorperiode lancerer Pressalit en ny billedserie, hvor det gennemgående blikfang er de fem medaljevindere fra Rio 2016. Se hele billedserien i juni-udgave af bladet Parasport. Fotograf: Ulrik Jantzen
Som en markering af den nye sponsorperiode lancerer Pressalit en ny billedserie, hvor det gennemgående blikfang er de fem medaljevindere fra Rio 2016. Se hele billedserien i juni-udgave af bladet Parasport. Fotograf: Ulrik Jantzen
 

Pressalit forlænger hovedsponsoratet med Parasport Danmark til 2020

Opdateret d. 10-07-2017

Sponsoratet har en værdi af én mio. kroner årligt og skal blandt andet optimere para-atleternes forberedelser til de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.

 

Pressalit har siden 2003 været hovedsponsor for Parasport Danmark, og det gode samarbejde fortsætter som minimum frem til udgangen af 2020. Aftalen til fire mio. kroner er et organisations- og elitesponsorat, der både støtter udvalgte regionale og landsdækkende breddeaktiviteter samt de sportslige forberedelser til PL i PyeongChang 2018 og Tokyo 2020.

 

- Vi er glade og stolte over, at Pressalit har ønsket at fortsætte som hovedsponsor for Parasport Danmark. Støtten har stor betydning for, at vi også fremadrettet kan udbygge og forbedre kvaliteten af vores aktiviteter på både bredde- og eliteniveau, siger Michael Møllgaard Nielsen, der er elitechef i Parasport Danmark.

 

Styrker eliteakademiet

I den nye sponsorperiode vil blandt andet indsatsen omkring eliteforløbet Pressalit Sports Academy blive udbygget. Akademiet skal klæde de bedste para-atleter, trænere og unge talenter på, så de er rustet til at præstere på internationalt niveau.

 

- Med vores sponsorat vil vi sætte ambitiøse rammer for eliten af dansk parasport. Vi ser den nye fireårs-periode som startskud til en ny fase for dansk elite-parasport, hvor der skal ske et målrettet arbejde med fortsat professionalisering frem mod Tokyo. Derfor vil vi både arbejde med fælles seminarer og mere specifikke indsatser ude i de enkelte idrætter, fx med sportspsykologi, siger Dan Boyter.

 

Afgørende for atleternes udvikling

Pressalit Sports Academy blev lanceret i 2006 og er en medvirkende årsag til, at de danske para-atleter årligt er i stand til at vinde internationale medaljer.

 

- Eliteakademiet er en fantastisk vidensplatform, der er altafgørende for kompetenceudviklingen af vore atleter og trænere – og i sidste ende for, at vore atleter skaber resultater. Det er unikt, at vi på denne måde kan samle hele vores elite og bringe kompetente eksperter i spil samt facilitere vidensdeling, netværksdannelse og socialt sammenhold på tværs af idrætsgrene, siger Michael Møllgaard Nielsen.

 

Pressalit Sports Academy afvikles næste gang i efteråret 2017.

 

 

Fakta

Pressalit, JYSK og Elsass Fonden er hovedsponsorer for Parasport Danmark.

Pressalit er producent af badeværelsesudstyr og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne.


Seneste Nyheder

Danske mestre i paragolf kåret på Fyn
International turnering i kørestolscurling til Tårnby
Kvindelandsholdet i goalball er EM-klar
Paris og Los Angeles tildelt OL og PL i 2024 og 2028
JYSK forlænger hovedsponsoratet med Parasport Danmark til 2021
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Ny i handicapidræt

Parasportens Dag Logo

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster