Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Formand for Elsass Fonden, Nick Elsass, med de fem danske medaljetagere fra de Paralympiske Lege i Rio. Foto: Brian Mouridsen.
Formand for Elsass Fonden, Nick Elsass, med de fem danske medaljetagere fra de Paralympiske Lege i Rio. Foto: Brian Mouridsen.
 

Elsass Fonden bliver ny hovedsponsor for parasporten

Opdateret d. 25-01-2017

I dag blev det officielt: Parasporten forstærkes med en ny engageret sponsor frem mod PL 2020.

 

Når paraatleterne fremover trækker i træningstøjet bliver det med et spritnyt sponsorlogo på tøjet. I dag offentliggjorde Parasport Danmark nemlig en ny stærk partner frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo.

 

Den ny hovedsponsor, Elsass Fonden, er en privat fond, der arbejder for bedre vilkår for mennesker med Cerebral Parese (spastisk lammelse) – bl.a. via idræt og bevægelse. Og derfor var det helt naturligt for fonden at blive hovedsponsor, fortæller bestyrelsesformand, Nick Elsass.

 

- Vi er utrolig glade og stolte og sætter en ære i at styrke parasporten. Sport og bevægelse har altid været en del af vores hverdag og virke. Vi ved fra vores forsknings- og udviklingsarbejde på hjerneskadeområdet, hvor vigtig idræt er for mental og kropslig udvikling, påpeger Nick Elsass.

 

Et vigtigt løft

Sponsoratet løber de næste fire år frem. Støtten går primært til forberedelsen og udviklingen af atleter frem mod næste PL, fx træning og turneringer. 

 

Bordtennisspiller og paralympisk guldvinder Peter Rosenmeier er ikke i tvivl om, at de ekstra midler til handicapidrætten kommer til at kunne mærkes:
- Vi har haft en tom plads på tøjet siden de Paralympiske Lege i London i 2012, og det er fantastisk, at der er nogen, der – lige såvel som os, der er i det – ser parasporten som vigtig at støtte. De ekstra midler vil være med til at sikre, at de gode resultater fra Rio kan fortsættes også i de kommende år, siger Rosenmeier, der samtidig glæder sig over, at den nye hovedsponsor er netop Elsass Fonden:
- Jeg har fulgt Elsass Fonden fra sidelinjen og har set deres store engagement i parasporten, så for mig at se er det en ideel partner, der vil det samme som os.

 

På vej mod flere succeser

Og det er netop ikke første gang, Elsass Fonden sender penge til parasporten. Fonden har støttet PL-atleter siden 2008, og i 2016 kom fonden for alvor i rampelyset, da den valgte at udligne forskellen i medaljebonus. Det betød, at PL-atleterne fik samme beløb udbetalt som OL-kollegerne.

 

Ud over Elsass Fonden er også Pressalit og JYSK hovedsponsorer for Parasport Danmark.

Tre stærke samarbejdspartnere at have i ryggen, understreger formand for Parasport Danmark, Karl Vilhelm Nielsen:

- Det er helt afgørende for Parasport Danmarks fortsatte arbejde hen mod, at de danske PL-atleter kan vinde medaljer.


Seneste Nyheder

VM-guld til Lisa Kjær Gjessing i parataekwondo
Lisa Kjær Gjessing jagter fjerde VM-titel i parataekwondo
5.000 kr. til den bedste jubelscene i Special Olympics Danmark
Dansk afbud til VM i parasvømning i Mexico
20 danske atleter til europæisk ungdomsstævne i Italien
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Støt Skrab Vind 2017

Danmark til PL - Facebook Genvej

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster