Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport nr. 4 - december 2020

Herunder kan du finde alle artikler i Parasport-medlemsbladet fra december-udgaven i 2020.

Parasport nr. 4 - december 2020

Leder: 2021 bliver fantastisk

Kort sport
Korte sportsnyheder

Pletskud: Vælg livet
Et parasport-billede vi elsker.

”Jeg håber lidt, at nogen bliver krænket”
Peter Rosenmeier er vært for det paralympiske web-talkshow ”Benspænd”, der skal nedbryde barrierer og berøringsangst i forhold til mennesker med handicap.

Håndbold hitter
Håndbold er blevet en af de helt store Special Olympics Idrætter i Danmark. Parasport har besøgt Team Faxe for at finde ud af hvorfor håndbold hitter.

Ny landstræner med en mission
Som landstræner for Special Olympics-kvinderne vil Pernille Thomsen være med til at præge klubber og trænere i hele Danmark.

Kan du høre bolden?
Showdown-klubben BAI er som én stor familie.

Velkommen til A-team
Løbeklubben A-team for folk med autisme og ADHD er dansk mester i træning på afstand. Her træner medlemmerne hver for sig – og alligevel sammen.

Idrætskoordinatorer løfter parasporten
Fredericia og Hjørring er blandt de 11 kommuner i Nord- og Sydøstjylland der har løftet parasporten, ved at etablere en idrætskoordinator.

Succes med Superleder
Projekt Superleder har siden 2015 været med til at etablere over 20 fritidstilbud til børn og unge med et handicap. Men der har også været bump på vejen.

Frivillig IFORM: Birgitte Frislev
Lavia Odder-formand Birgitte Frislev synes, at vi kan lære meget af, hvordan Special Olympics-atleter bakker op om hinanden.

Siden sidst
Jubilæer, nye tilbud og andre nyheder fra parasportens verden

Ny klub: Thisted FC favner bredt
I Thisted Fodbold Club er det blevet en selvfølgelighed at have et parasporthold. Og paraspillerne er blevet en aktiv del af klubben.