Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics Skolefodboldturnering

Hvert forår inviterer Parasport Danmark til Special Olympics Skolefodboldturnering, som er en landsdækkende turnering for specialskoler eller specialklasser.

Special Olympics Skolefodboldturnering

Grundet situationen med coronavirus har vi besluttet at Special Olympics Skolefodboldturneringen i Birkerød og Silkeborg den 19. maj 2020 desværre aflyses.

Vi vender naturligvis stærkt tilbage i både Silkeborg og Birkerød i maj 2021, og vil melde en dato ud snarest muligt. I mellemtiden ønsker vi jer alt det bedste igennem denne periode.

Skolefodboldturneringen afvikles udendørs som 8-mands-fodbold. Turneringerne har været afholdt siden år 2000, og på landsplan deltager ca. 50 hold.

Holdene tilmeldes som enten A-, B- eller C-hold ud fra en vurdering af spillernes niveau. I onlinetilmeldingen finder I en kort video med eksempler på de tre niveauer fra skolefodboldturnering i 2019. Hvis I er i tvivl om, hvor I hører til, så kan I ringe. Turneringen afvikles i rækker og puljer ud fra det oplyste niveau. Om formiddagen spilles der gruppekampe, og efter frokost afvikles finalekampene. Når sidste kamp er spillet, er der præmieoverrækkelse med diplom til alle spillere, og medaljer til de tre bedst placerede hold i hver række.  

Deltagere: Piger og drenge i alderen 13 til 18 år, der går i specialklasse eller på specialskole. Et hold består af maks. 12 spillere. Der kan medtages op til to spillere under 13 år på et hold, hvis skolen vurderer, at det er forsvarligt. En skole kan godt tilmelde flere hold.

Regelsæt: Almindelige 8-mandsregler med enkelte tilpasninger. Download regelsæt her.

Kampafvikling: Der er dommere i alle kampe og kampene er af max 2x15 minutters varighed.

Kampprogram: Sendes til kontaktperson på mail ca. 2 uger før stævnet.

Kontakt:
Idrætskonsulent Stine Sloth Jensen 
Tlf.: 61 18 57 03
Mail: ssj@parasport.dk

Idrætskonsulent Line Damkjær Kruse
Tlf.: 51 28 71 35
Mail: ldk@parasport.dk