Jubilæums Logo Til Parasport.Dk

Onlinekurser

Find oversigten over alle onlinekurser her.

Onlinekurser

Kursus for professionsuddannelserne
Henvender sig til professionsuddannelser, som har modtaget en praksisundervisning, og som ønsker at få tilknyttet en teoretisk vinkel på handicapidræt. Modulet tager cirka 30 min.
Klik her, og så er du i gang.


E-læringsmoduler

Du har også mulighed for at tage vores online E-læringsmoduler. Det gør du ved at gå ind www.ie.dif.dk. Herefter skal du logge ind med din e-mail, klikke på ”Webshop” og derefter klikke på Parasport Danmark i venstre side af menuen.

Parasport Danmark tilbyder følgende moduler gratis:

Håndtering af jetlag 
Gode tips til trænere og atleter, som skal udenlands til stævner. Modulet tager 10 min.

Idræt for børn med særlige behov
Henvender sig til foreninger som har børn og unge med særlige behov som ADHD/autisme. Modulet er en kort introduktion af målgruppen og inspiration til kommunikation med udøverne. Modulet tager cirka 30 min.

Idræt for mennesker med et udviklingshandicap
Henvender sig til foreninger som har børn/unge og voksne med et udviklingshandicap. Modulet er en kort introduktion af målgruppen og inspiration til kommunikation med udøverne. Modulet tager cirka 30 min.

Parasport Danmark professionsuddannelserne
Henvender sig til professionsuddannelserne, som har modtaget en praksisundervisning, og som ønsker at få tilknyttet en teoretisk vinkel på handicapidræt. Modulet tager cirka 30 min.

Velkommen til Parasport Danmark
En kort præsentation af Parasport Danmark til alle nye medlemsforeninger og andre interesserede. Modulet tager cirka 30 min.

Læs mere på https://www.dif.dk/da/forening/uddannelse