Parasport Danmark logo hvid.png

Bestillingskurser

Udvalgte kurser kan bestilles, hvis der er behov for det. Se hvilke her.

Bestillingskurser

Nr. 2083: Hvordan træner man mennesker med et udviklingshandicap?
Introduktion til udviklingshandicap og inspirationskursus med idéer til bevægelse med målgruppen. Kurset henvender sig til medarbejdere, frivillige, instruktører, trænere og hjælpetrænere i forskellige idrætter, der arbejder med børn, unge eller voksne med udviklingshæmning.

Pris: For idrætsforeninger, som er medlem af Parasport Danmark, er prisen kr. 3.000 for et 5 timers-kursus (teori og praktiske øvelser) og kr. 2.000 for et 3 timers-kursus (kun teori).
For andre foreninger/institution/kommune eller anden virksomhed koster et 5 timers-kursus kr. 5.500 og et 3 timers-kursus koster kr. 3.500.
Tryk på linket for flere informationer: https://eu.jotform.com/parasportdanmark/kursus-2083

 

Nr. 2084: Træning af børn med en autisme/ADHD
Introduktion til udviklingshandicap og inspirationskursus med idéer til bevægelse med målgruppen Kurset henvender sig til medarbejdere, frivillige, instruktører og trænere i forskellige idrætter, der har børn og unge i alderen ca. 6-17 år med autisme og/eller ADHD på deres foreningshold eller har et hold, som er målrettet denne gruppe børn.

Pris: For idrætsforeninger som er medlemmer af Parasport Danmark, er prisen kr. 3.000 for et 5 timers-kursus (teori og praktiske øvelser) og kr. 2000 for et 3 timers-kursus (kun teori). For andre idrætsforeninger/institution/kommune eller anden virksomhed koster et 5 timers-kursus kr. 5.500 og et 3 timers-kursus kr. 3.500.
Tryk på linket for flere informationer: https://eu.jotform.com/parasportdanmark/kursus-2084Nr. 2053: Rampebowling
Et introduktionskursus på tre timer for trænere, spillere og hjælpere, som er interesseret i rampebowling. Klubberne stiller lokale til rådighed og sørger for forplejning til deltagerne.

Pris: For idrætsforeninger, som er medlem af Parasport Danmark, er prisen kr. 2.000, for ikkemedlemmer er prisen kr. 3.000.
Underviser: Jesper Mikkelsen. Evt. spørgsmål til jmikkelsen564@gmail.com
Tryk på linket for flere informationer: https://eu.jotform.com/parasportdanmark/kursus-2053

 

Nr. 2082: Velkommen til Parasport Danmark
Velkommen til Parasport Danmark er et introduktionskursus på tre timer for nye medlemsforeninger af Parasport Danmark. I sørger selv for rekruttering og tilmelding til kurset samt lokale og forplejning til deltagerne.

Pris: For idrætsforeninger, som er medlem af Parasport Danmark, er prisen kr. 2.000, for ikkemedlemmer er prisen kr. 3.000.
Tryk på linket for flere informationer: https://form.jotformeu.com/80642199460359