Parasport Danmark logo hvid.png

Aktuelle kurser

Her kan du finde og tilmelde dig alle vores aktuelle kurser.

Aktuelle kurser

Inspirationsaften: Invitér mennesker med særlige behov ind i foreningen

Få tips og tricks til, hvordan din forening kan invitere mennesker med særlige behov indenfor - herunder mennesker med handicap og psykiske lidelser.

Mange vil gerne byde mennesker med særlige behov velkomne i deres forening. Men hvad kræver det? Hvordan får man kontakt til dem? Og hvem i foreningen bør være ansvarlig? Spørgsmålene er mange, og der findes som regel ikke ét klart svar. Til gengæld vil vi gerne dele ud af vores erfaringer og give jer vores tips og tricks til, hvordan I helt lavpraktisk kan gribe det an.

Dato: 20. oktober 2020 kl. 17:30 til 20:30
Sted: Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens, Danmark
Målgruppe: Ledere
Tilmelding: https://www.dgi.dk/arrangementer/202010006300 senest den 15. oktober 2020. Det er gratis at deltage.

 

Kursus: Idræt for børn og unge med særlige behov

Frivillige instruktører og trænere på tværs af idrætter inviteres til en kursusdag med inspiration til, hvordan man bedst muligt kan få børn og unge med særlige behov til at deltage i foreningsidrætten. 

Formålet med kurset er, at man som træner/instruktør får en forståelse for, viden om og praktiske idéer til hvordan man planlægger, organiserer og tilpasser forskellige idrætsaktiviteter til børn og unge med særlige behov. Med viden fra kurset kan du efterfølgende som træner/instruktør være med til at øge mulighederne for, at børn og unge med særlig behov kan gå til idræt i foreningsregi og få gode idrætsoplevelser.  Kurset indeholder både teoretisk og praktisk oplæg fra kursusundervisere, erfaringsudveksling og diskussion mellem kursusdeltagerne og et mindre gruppearbejde.

Sted: Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn
Tidspunkt: 12. november 2020 kl. 17.00 - 21.00.
Målgruppe: Instruktører og trænere der har børn og unge i alderen ca. 6-17 år med særlig behov på deres foreningshold
Tilmelding og mere information: https://form.jotformeu.com/parasportdanmark/kursus-2077