Parasport Danmark logo hvid.png

Aktuelle kurser

Her kan du finde og tilmelde dig alle vores aktuelle kurser.

Aktuelle kurser

Kursus: Idræt for mennesker med særlige behov

Frivillige instruktører og trænere og andre interesserede på tværs af idrætter inviteres til en kursusaften med inspiration til, hvordan man bedst muligt kan få børn og unge med særlige behov til at deltage i foreningsidrætten.

Formålet med kurset er, at man som træner/instruktør/frivillig får en forståelse for, viden om og praktiske idéer til, hvordan du planlægger, organiserer og tilpasser forskellige idrætsaktiviteter til mennesker med handicap eller særlige behov. Med viden fra kurset kan du efterfølgende som træner/instruktør være med til at øge mulighederne for, at mennesker med handicap eller særlige behov kan gå til idræt i foreningsregi og få gode idrætsoplevelser.  Kurset indeholder både teoretisk og praktisk oplæg fra kursusundervisere, erfaringsudveksling og diskussion mellem kursusdeltagerne.

Sted: Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

Tidspunkt: Torsdag den 20. januar 2022 kl. 17-20.

Målgruppe: Frivillige instruktører, trænere og ledere i forskellige idrætter, der har mennesker med handicap eller særlige behov på deres foreningshold eller som er nysgerrige og interesserede i at høre mere at inkludere mennesker med handicap i foreningen.

Tilmelding og mere information: https://form.jotform.com/parasportdanmark/kursus-2086