Parasport Danmark logo hvid.png

OPDATERET: Information vedr. corona-virus

Det danske samfund åbner langsomt mere og mere op, men der går stadig noget tid, før vi igen kan dyrke idræt i foreningsregi som hidtil. Læs mere om de seneste meldinger her.

Corona-virus

Trods den langsomme genåbning af det danske samfund går der stadig noget tid, før vi igen kan dyrke idræt sammen i foreningsregi på samme måde som tidligere. Der er stadig lukket helt ned for alle indendørs idrætsaktiviteter samt udendørs aktiviteter med kropskontakt. I april udsendte DIF nye retningslinjer vedr. udendørs idræt uden kropskontakt - se mere her. 

Med fase 2 af genåbingen er der åbnet mulighed for, at idrætter som fodbold og håndbold kan komme i gang med afgrænsede aktiviteter udendørs og uden kropskontakt i takt med, at kommunerne har mulighed for at åbne idrætsanlæggene. Samtidig er der givet grønt lys for genstart af den professionelle sport uden tilskuere.

Parasport Danmark bakker naturligvis op om retningslinjerne og opfordrer alle klubber og udvalg til at gøre det samme. Vi opfordrer desuden foreningerne til at følge med på DIF's hjemmeside, som løbende opdateres med de nyeste retningslinjer.
Vi vil dog i samme ombæring gerne fremhæve, at retningslinjerne stadig indeholder en henstilling om at være ekstra opmærksom på de særlige risikogrupper, som er defineret af Sundhedsstyrelsen. En del af vores medlemmer i foreningerne tilhører en sådan risikogruppe, og derfor opfordrer Parasport Danmark foreningerne til nøje at sætte sig ind i anbefalingerne og selvfølgelig overholde retningslinjerne, så vores idrætsudøvere og frivilliges sikkerhed til enhver tid har førsteprioritet. Er man det mindste i tvivl, skal man afvente med at igangsætte aktiviteter.

Husk i øvrigt, at foreninger, der er hårdt ramt økonomisk, kan søge DIF og DGI's corona-hjælpepulje frem til den 15. maj 2020.

Parasport Danmarks fysiske kontorer har været lukket ned indtil nu, men vil langsomt genåbne i de kommende uger. Nogle medarbejdere vil dog fortsat arbejde hjemmefra. Find alle ansattes kontaktoplysninger her: https://parasport.dk/om-parasport-danmark/kontakt/  

 

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at man til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så man får de helt aktuelle anvisninger.

Nyttige links:

 

label