Parasport Danmark logo hvid.png

Invitation til åben træningssamling i paradressur

Nye ekvipager får mulighed for at vise sig frem for Parasport Danmarks landstrænerteam på to åbne samlinger i november.

Invitation til åben træningssamling i paradressur

Er du dressurrytter, og du har ambitioner om at nå langt i parasporten? Så har du nu muligheden for at komme til træningssamling hos landstrænerteamet for paradressur, der består af træner Astrid Gemal, holdleder Anette Bruun samt assistenttræner Matthias Tourbier. Her kan du få en vurdering og en snak om de muligheder, der er for dig i paradressuren. Med træningssamlingen ønsker Parasport Danmark at holde sig ajour med den nuværende og kommende talentmasse i dansk paradressur. Samlingen er derfor åben for alle, der opfylder nedenstående krav og endnu ikke er indplaceret i Parasport Danmarks elite- og talentstrategi for paradressur.

Krav for deltagelse 
For at deltage skal du være klassificeret, og du skal have egen hest eller lånehest stillet til rådighed. Du må ikke tidligere have deltaget i en åben samling (med samme hest).

På samlingen får du individuel undervisning og vejledning ved landstræner Astrid Gemal samt Matthias Tourbier. Det er en fordel, at du også har din egen træner med. Der er mulighed for dialog og sparring med landstrænerteamet.

Det er gratis at deltage. Der er mulighed for at sadle op på staldgangen eller bestille en timeboks til hesten mod betaling 200 kr.

Tid og sted
Øst for Storebælt den 23/11 på Slangerupgård i Ringsted om eftermiddagen og vest for Storebælt den 24/11 på Vestbirk Ridecenter, Kongevej 32A, 8752 om eftermiddagen.

Tilmelding
Foregår til holdleder Anette Bruun på mail abj@parasport.dk eller tlf. 61793771

I forbindelse med tilmeldingen skal du oplyse navn, tlf. nr., mailadresse, hvilken grad du er testet til, niveau/procenter ved dine seneste stævner samt hvem du modtager undervisning hos.

Er der andet der er relevant for træneren at vide om dig eller din hest, er du velkommen til at skrive lidt om det i mailen.