Parasport Danmark logo hvid.png

Bliv en endnu bedre træner under corona-ventetiden

Indendørs træning er lukket ned resten af året i 69 kommuner. Du behøver dog ikke gå på juleferie endnu – udnyt ventetiden til at styrke dine trænerkompetencer hjemme fra stuen med et eller flere af DIF's gratis kurser i Idrættens E-læring.

Der er mulighed for at tage gratis E-læringskurser hos Danmarks Idrætsforbund.
Der er mulighed for at tage gratis E-læringskurser hos Danmarks Idrætsforbund.

Træningsåret fik en meget brat afslutning for mange idrætsforeninger, der træner indendørs. Stigende smittetryk har medført, at myndighederne har iværksat skrappe restriktioner, herunder nedlukning af al indendørs idræt.

Vi krydser alle fingre for, at det lykkes at bryde smittekæderne, så vi får smitten under kontrol og igen kan åbne for indendørs træning.

I mellemtiden har DIF et godt tilbud til alle trænere. Udnyt ventetiden og styrk dine trænerkompetencer med et eller flere af vores online trænerkurser. Du bestemmer selv, hvor mange kurser, du vil tage, og om du tager dem fra hjemmekontoret eller sofaen.

Du kan fx overveje kurserne:

T1: Trænerrollen
På kurset får du bl.a. gode råd og ideer til, hvordan du kan motivere dine udøvere, hvordan du kan organisere træningen, og hvad der er trænerens rolle og opgaver før, under og efter træningen.

Et oplagt kursus for dig, der er ny i trænerrollen, eller er erfaren træner, der ikke har nået at tage en træneruddannelse endnu.

T1: Børn og unges udvikling
Kurset gennemgår børn og unges udvikling fysiologisk, motorisk, psykisk og socialt og sætter det i relation til, hvad det betyder for din tilrettelæggelse af træningen.

Målgruppen er alle klubtrænere, både nye og mere erfarne, der ønsker viden om børns og unges udvikling, for i endnu højere grad at kunne tilpasse deres træning til udøvernes udviklingsniveau.

T2-modul: Træningsmiljøet
Modulet har fokus på motivation, og hvordan du som træner kan skabe et motiverende træningsmiljø. Målgruppen er erfarne klubtrænere, der har gennemgået DIF´s Træner 1.

Kom i gang med det samme
Klik ind på Idrættens E-læring og opret dig som bruger. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til teamet bag Idrættens E-læring på ie@dif.dk.

 

Kilde: www.dif.dk