Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics Idrætsfestival 2024 er skudt i gang

Mere end 1200 atleter og trænere, fra 8 nationer, har indtaget Frederikshavn til Special Olympic Idrætsfestival – som netop er blevet skudt i gang med et brag af en åbningsceremoni.

Special Olympics Idrætsfestival 2024 er skudt i gang

Festivalen blev skudt i gang til noget af en åbningsceremoni. Bandet, The Mumes, åbnede ballet med god musik, som der både kunne synges og danses til. Efter indmarch holdte Bestyrelsesformand John Petersson den første tale, der blev efterfulgt af Frederikshavns Borgmester Birgit S. Hansen, formand for breddeudvalget Lene van de Keur og slutteligt frivillig i Healthy Athletes Tine Aagaard Olsen. 

Frederikshavns borgmester Birgit Hansen. Foto: Niklas Thim
Frederikshavns borgmester Birgit Hansen. Foto: Niklas Thim
Foto: Niklas Thim
Foto: Niklas Thim

Frederikshavns Borgmester Birgit Hansen kastede sig både ud i, at sige velkommen på 8 sprog og tog en dans med atleterne. For Borgmesteren er der ingen tvivl om, at der er meget at se frem til de næste par dage.

- Oprigtig talt, jeg glæder mig helt vildt til den her weekend. Her er der bare ekstra meget glæde, ekstra meget fællesskab og helt vildt meget umiddelbarhed – hvilket jo bare er helt fantastisk, siger Birgit Hansen.

Special Olympics Idrætsfestival blev endegyldigt sat i gang, da Peter Larsen fra FFI Håndbold kom løbene ind med den nye fakkel for Special Olympics Idrætsfestival. Der var huen og store bifald i hele Arena Nord. 

Ceremonien afsluttede som den startede, med sang og dans blandt deltagerne. Og en ting er helt sikkert, der er dømt sport, fest og fællesskab når deltagerne vågner i morgentidlig!

Foto: Parasport Danmark
Foto: Parasport Danmark

Følg med i festlighederne på Facebook: https://www.facebook.com/parasportdk og  https://www.facebook.com/sodanmark/