Parasport Danmark logo hvid.png

Nu kan du læse årets første Parasport

Årets første udgave af medlemsbladet Parasport er nu landet i postkasserne og på vores hjemmeside. Her kan du blandt andet læse om det perfekte karrierepunktum for taekwondokæmperen Lisa Kjær og få en trupstatus på kvotepladserne til sommerens Paralympiske Lege.

Nu kan du læse årets første Parasport

I denne første udgave af bladet, kan I blandt andet blive klogere på paraklatring, der er en lille, men voksende sport i Danmark. Derudover er vi taget helt til Grønland for at tage temperaturen på parasporten, samt møde nogle unge håndboldstjerner fra NÛK Håndbold Starz.

I kan også læse om, hvordan fremtidsudsigterne i efteråret 2023 pludselig så meget dystre ud for Danmarks største idrætsforening for mennesker med udviklingshandicap, KIFU, der var i fare for at miste sit kommunale tilskud pga. besparelser. Men både i og rundt om KIFU blev der dannet fælles front for at bevare klubbens eksistens, og det lykkedes heldigvis – og nu kan medlemmerne bruge energien på den daglige træning, det sociale fællesskab og forberedelserne til Special Olympics Idrætsfestival i Frederikshavn til maj.

Og så kan I møde tidligere topsvømmer Karina Lauridsen, der har udskiftet svømmekarrieren og nu satser alt på at kvalificere sig til de Paralympiske Lege i Paris – i roning.

Alt det og meget mere kan I læse om i bladet, som I finder via nedenstående links.

Webudgave: Parasport nr. 1 - marts 2024 - parasport.dk
Ipaper: Parasport 1-2024 

Rigtig god læselyst!