Parasport Danmark logo hvid.png

Gulddrømme: Træningen spidser til tre måneder før PL

I fjerde afsnit af Gulddrømme, hvor GOJYSK.com følger Cathrine Rosengren, Tobias Thorning Jørgensen og Sebastian Frederiksen frem mod PL i Tokyo, er intensiteten i deres forberedelser for alvor skruet i vejret.

Følg Sebastian Frederiksens PL-forberedelser på GOJYSK.com
Følg Sebastian Frederiksens PL-forberedelser på GOJYSK.com

De Paralympiske Lege nærmer sig hastigt, og alle tre atleter er kommet godt i gang med de sidste forberedelser. Cathrine Rosengren og Tobias Thorning Jørgensen rejser fra henholdsvis Spanien og Belgien med selvtilliden i top efter flotte stævnesejre, mens Sebastian Frederiksen har fuld fart på både fysisk træning og kurser om søvnvaner og væskebalance i Japan.

Hør mere i de nyeste videohilsener fra badmintonspiller Cathrine Rosengren, dressurrytter Tobias Thorning Jørgensen og kørestolsrugbyspiller Sebastian Frederiksen på GOJYSK.com

Om 'Gulddrømme' 

  • Gulddrømme er en serie, hvor JYSK følger tre para-atleter frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo til august
  • Serien kommer til at bestå af en blanding af videoer fra atleterne selv og artikler om relevante emner som optakt til PL
  • Fra 28. maj til 1. juli 2021 kører JYSK en salgskampagne til fordel for Parasport Danmark. Hver solgte WELLPUR-pude hos JYSK give 10 kroner til Parasport Danmark. Læs mere her.