Parasport Danmark logo hvid.png

Pudesalg i JYSK skal hjælpe Parasport Danmark til guldmedaljer

I juni betyder hver solgte WELLPUR-pude i en JYSK-butik 10 kroner til Parasport Danmark. Beløbet skal give de danske para-atleter det sidste skub frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo til august.

Tobias Thorning Jørgensen og de danske para-atleter får glæde af pudesalget i JYSK. Foto: Christer Holte
Tobias Thorning Jørgensen og de danske para-atleter får glæde af pudesalget i JYSK. Foto: Christer Holte

I disse dage er der lige omkring tre måneder til, de Paralympiske Lege (PL) i Tokyo skydes i gang. Et PL, som for atleterne har været ekstra længe ventet, da det jo oprindeligt skulle have været afholdt i august 2020.

Siden 1989 har JYSK været hovedsponsor for Parasport Danmark, og op til de Paralympiske Lege vil JYSK gerne gøre lidt ekstra for, at para-atleterne får de bedste forberedelser, så de kan sikre PL-guldmedaljer til Danmark.

Derfor sætter JYSK nu en pudekampagne i gang, som giver 10 kroner til Parasport Danmark hver gang, der bliver solgt en WELLPUR-pude i en JYSK-butik eller online på JYSK.dk fra den 28. maj 2021 til den 1. juli 2021.

- Hos JYSK er vi toptrænede i at finde den rigtige seng, pude eller dyne, så kunderne kan få en god søvn. Søvn er enormt vigtigt for at præstere – uanset om man er elitesportsudøver eller ansat i JYSK. Derfor synes vi, at det giver rigtig god mening at få sat fokus på søvn, samtidig med at vi kan støtte de dygtige og dedikerede atleter, siger Country Manager i JYSK Danmark, Bo Viktor Andersen.

PL-atlet: Søvn er vigtigt
En af de atleter, som pudesalget skal komme til gode, er den 20-årige paradressurrytter Tobias Thorning Jørgensen. Han er lige nu nummer et på verdensranglisten indenfor sin klasse, og han drømmer om en medalje til PL i Tokyo.

For at komme dertil kræver det masser af hård træning, den rigtige kost og mental viljestyrke. Betydningen af søvn kan dog ikke understreges nok.

- Søvn er noget af det, jeg vægter højest, hvis jeg skal præstere med min krop. Presser jeg den for hårdt, risikerer jeg at blive syg i stedet, og derfor er det altid en balance med nok restitution, og der er søvn den bedste måde at restituere for mig, siger Tobias Thorning Jørgensen.

Fakta

  • Når du køber en WELLPUR-pude, donerer JYSK 10 kroner til Parasport Danmark.
  • Kampagnen kører fra 28. maj til og med 1. juli 2021 i alle danske JYSK-butikker og på JYSK.dk.
  • Sidste år kørte JYSK en lignende kampagne, hvor den samlede donation til Parasport Danmark lød på 300.000 kroner.