Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport Danmark ansætter ny sportschef

Teis Løgstrup Bro kommer fremover til at tegne den sportslige retning i Parasport Danmark, hvor det altoverskyggende mål er at sikre, at der er kvalitetstilbud til alle, der ønsker at være aktive i parasporten.

Parasport Danmark ansætter ny sportschef
Teis Løgstrup Bro kommer fra en stilling som chefkonsulent og programleder i Byregion Fyn.

Der skal udvikles og implementeres en ambitiøs og helhedsorienteret sportsstrategi for Parasport Danmark, og det bliver med 39-årige Teis Løgstrup Bro (Kerteminde) som chefarkitekt. Han har første dag i parasporten den 1. juni og bliver overordnet ansvarlig for 15 medarbejdere i sportsafdelingen og godt 80 tilknyttede holdledere, specialister, landstrænere og eksperter, der alle er med til at skabe rammerne for at mennesker med handicap eller særlige behov kan dyrke idræt, indgå i aktive fællesskaber og udleve deres fulde potentiale.

- Jeg håber, alle vil kunne mærke, at jeg træder ind i parasporten med stor energi og dedikation. Idrætten og idrættens fællesskaber skaber i mine øjne forudsætningerne for det gode liv, og det gælder i særdeleshed for mennesker med handicap eller særlige behov. Derfor ser jeg meget frem til at arbejde for, at der er kvalitetstilbud til alle i parasporten, siger Teis Løgstrup Bro.

Parasport Danmarks nye sportschef er en erfaren strateg, der senest har været chefkonsulent og programleder i Byregion Fyn. Inden da var han chefkonsulent i Fritid og Kultur i Odense Kommune, mens hans uddannelsesmæssige baggrund er en kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed, en diplomuddannelse i ledelse og en officersuddannelse i Forsvaret. I sin fritid er han engageret i det lokale foreningsliv som spiller, træner og bestyrelsesmedlem i Kerteminde Håndboldklub. Parasporten bliver dog en ny hjemmebane.

- Jeg har tidligere samarbejdet med klubber og atleter i parasporten, men jeg ved, der er meget at lære, og jeg glæder mig til at blive klædt rigtig godt på, siger Teis Løgstrup Bro, der frem til udgangen af november vil danne par med afgående sportschef Michael Møllgaard Nielsen for at sikre en glidende overgang og overdragelse af viden og erfaringer.

Parasport Danmarks direktør Ivan Løvstrup er overbevist om, at man i Teis Løgstrup Bro har fundet den helt rigtige profil til at stå i spidsen for den sportslige udvikling i parasporten.

- Teis er en erfaren og robust leder, der forstår sig rigtig godt på arbejdet i en politisk ledet organisation. Vi tror, han har det drive og alle de kompetencer, der skal til for at udstikke en klar og ambitiøs sportslig retning og samtidig sikre, at strategien bliver forankret i hele parasporten, så endnu flere mennesker med handicap og særlige behov får mulighed for at blive en del af idrætten, siger han.

Teis Løgstrup Bro vil have sin primære arbejdsplads i Idrættens Hus i Brøndby.