Parasport Danmark logo hvid.png

Nu starter salget af endagsbilletter til VM i kørestolsrugby

Støt det danske landshold på hjemmebane i DGI Huset Vejle fra den 10.-16. oktober, når verdens 12 bedste nationer brager sammen i kampen om VM-titlen.

Kørestolsrugby i DGI Huset Vejle ved EM i 2019. Foto: Lars Emil Egeberg Simonsen
Oplev VM i kørestolsrugby live i DGI Huset Vejle fra 10.-16. oktober 2022. Foto: Lars Emil Egeberg Simonsen

Drømmer du om at overvære åbningskampen ved VM i kørestolsrugby i Vejle, eller vil du sikre dig en af de eftertragtede billetter til et dramatisk slutspil om medaljer og kvalifikation til de Paralympiske Lege? Så er det nu, du skal slå til. I sidste måned kunne Vejle Kommune, Sport Event Denmark og Parasport Danmark melde udsolgt af partoutbilletter til VM-ugen i DGI Huset. Nu frigives endagsbilletterne, og eventchef Torben Nygaard fra Parasport Danmark forventer, at den store interesse for VM fortsætter.

- VM i kørestolsrugby skal være en uforglemmelig oplevelse for publikum i DGI Huset, og i samarbejde med Sport Event Denmark og Vejle Kommune bestræber vi os på at levere en sportsbegivenhed i absolut topklasse. Vores indtryk er, at rigtig mange danskere har lyst til at stifte bekendtskab med en sportsgren, der byder på høj fart og masser af mål, og nogle atleter, der virkelig rykker ved opfattelsen af, hvad der er muligt for mennesker med et fysisk handicap, siger han.

VM afvikles over syv dage i DGI Huset Vejle, og det danske landshold skal i aktion alle dage i Spektrum. Det indledende gruppespil i to puljer foregår mandag til torsdag, mens slutspillet kulminerer med finalen søndag eftermiddag.

Danmark er blandt medaljefavoritterne sammen med verdensmestrene fra Japan, de paralympiske mestre Storbritannien og USA.

Om endagsbilletter til VM
Der kræves billet til alle eftermiddags- og aftenkampe mandag til fredag og alle kampe i weekenden.

Priser:
Man-tors         50 kr. for standardpladser, 70 kr. for pladser midt på langsiden
Fre-søn            60 kr. for standardpladser, 80 kr. for pladser midt på langsiden

Børn og unge under 18 år har gratis adgang til alle VM-kampe.

Der er gratis adgang til alle formiddagskampe fra tirsdag til fredag.

Fredag formiddag forventes begrænset plads grundet skolebesøg.

Læs mere og køb billet på VM-siden www.2022wrwc.com

VM i kørestolsrugby
VM afvikles fra den 10.-16. oktober i DGI Huset i Vejle, der betragtes som parasportens hovedstad i Danmark. Her mødes de 12 bedste hold i verden til en hård kamp om VM-titlen og direkte kvalifikation til de Paralympiske Lege i Paris 2024.

Parasport Danmark og det internationale forbund for kørestolsrugby, World Wheelchair Rugby, står bag arrangementet i samarbejde med Vejle Kommune, Sport Event Denmark og Parasport Danmarks hovedsponsorer JYSK, Pressalit og Elsass Fonden, samt Musholm, der er hovedsponsor for kørestolsrugby i Danmark og nationalt træningscenter for det danske landshold.