Parasport Danmark logo hvid.png

hummel og Parasport Danmark indgår stort partnerskab

Parasport Danmark har indgået et fireårigt partnerskab med sportsbrandet hummel, der fremover skal beklæde forbundets atleter, frivillige og ansatte i de karakteristiske hummel-vinkler. Aftalen er den største tøjaftale i Parasport Danmarks historie og spænder over alle idrætter og sportslige niveauer.

hummel og Parasport Danmark indgår stort partnerskab

Med udgangspunkt i en fælles passion om at fremme diversitet og inklusion i sportens verden går Parasport Danmark og hummel sammen i et nyt partnerskab til gavn for hele parasporten.

Parterne har underskrevet en fireårig aftale, der betyder, at et af verdens ældste sportsmærker fra 1. januar 2024 og frem til slut 2027 bliver officiel tøjpartner for Parasport Danmarks bredde-, talent- og elitearbejde.

"Vi er utrolig stolte over den nye samarbejdsaftale med Parasport Danmark, der giver os en unik mulighed for at støtte og fremme diversitet i sporten. Hos hummel tror vi på, at sport har en enestående evne til at bringe mennesker sammen og skabe positive forandringer. Derfor er dette partnerskab ikke kun en investering i atleterne, men også i en vision om en mere inkluderende sportsverden. I tæt samarbejde med Parasport Danmark ser vi frem til at blive en aktiv medspiller i parasportens positive udvikling i de næste fire år,” udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

Han suppleres af John Petersson, formand for Parasport Danmark, der varetager idræt for mennesker med handicap eller særlige behov i Danmark:

”Partnerskabsaftalen med hummel understreger, at parasporten rummer et stort potentiale i mange menneskers liv og hverdag. Jeg er stolt af, at hummel har ønsket at støtte aktivt op om Parasport Danmarks arbejde for at give alle mennesker med et handicap eller et særligt behov mulighed for at dyrke idræt i sociale fællesskaber.”

Mere synlig parasport

Partnerskabet mellem hummel og Parasport Danmark vil over de kommende fire år omfatte en række tiltag, der skal være med til at føre parasporten længere frem i rampelyset og skabe endnu bedre vilkår for, at alle kan være med.

”Vores KARMA-projekter hænger uløseligt sammen med vores vision om at ændre verden gennem sport, og i samarbejde med Parasport Danmark ønsker vi at inspirere folk til at opleve glæden ved idræt, uanset deres baggrund og evner. Vores ambition er at udvikle en række spændende initiativer og projekter i løbet af de kommende fire år, som vil øge synligheden omkring parasporten og ikke mindst gøre en positiv forskel for både sporten og samfundet som helhed,” udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

Parasport Danmarks direktør, Ivan Løvstrup, ser et stort potentiale i partnerskabsaftalen.

”Med hummel som medspiller er jeg overbevist om, at vi får endnu bedre forudsætninger for at præge idrætten i Danmark til gavn for mennesker med handicap eller særlige behov. Samtidig glæder jeg mig over, at vores landshold og para-atleter nu får en enestående mulighed for at blive iklædt og forenet i de velkendte hummel-vinkler,” siger Ivan Løvstrup.

Partnerskabsaftalen indebærer blandt andet, at hummel står bag de danske para-atleters konkurrencetøj i udvalgte idrætter ved de Paralympiske Lege i Paris 2024.

 

Om hummel

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. Hummel A/S er en del af Thornico-koncernen.