Parasport Danmark logo hvid.png

FC Storebælt bliver træningscenter for CP-fodbold i Danmark

FC Storebælt og Parasport Danmark har indgået en samarbejdsaftale om, at FC Storebælts faciliteter skal være fast træningscenter for Parasport Danmarks landshold og talenthold i fodbold for spillere med cerebral parese (CP).

FC Storebælt bliver træningscenter for CP-fodbold i Danmark
CP-fodboldlandsholdet kan juble over den nye samarbejdsaftale, der sikrer holdet bedre vilkår.

Formålet med aftalen er at sikre gode rammer for CP-fodboldlandsholdet og -talentholdet, så CP-fodbold kan fortsætte den positive udvikling i Danmark, og så landsholdet kan forbedre sin position som nummer 19 i verden.

FC Storebælts formand Brian Holm glæder sig på klubbens vegne over det kommende samarbejde:
- Et samarbejde med Parasport Danmark og det danske CP-fodboldlandshold og -talenthold vil give både Korsør som by – men også Slagelse Kommune – et mærkbart imageløft i den brede offentlighed. Aftalen er helt i tråd med klubbens idégrundlag, som prioriterer sportslige og sociale aktiviteter, der giver både sportslig og trivselsmæssig succes for alle involverede meget højt.

Hos Parasport Danmark glæder breddechef Søren Jul Kristensen sig over de særdeles gode sportslige rammer og den stabilitet, et fast træningscenter giver for spillerne.
- Et fast træningscenter for Parasport Danmarks CP-fodboldlandshold og talenthold betyder alverden og giver optimale forhold for at udvikle spillere og hold.

Parterne vil arbejde for finde sponsorer til samarbejdet, så forholdene for CP-fodbolden i FC Storebælt kan forbedres, og spillernes udgifter til træningssamlinger kan blive reduceret.

Første træningssamling for CP-fodboldlandsholdet efter aftalens indgåelse bliver den 29. februar til 1. marts på FC Storebælts baner på Tovesvej i Korsør.

Fakta: Hvad er CP-fodbold?
CP-fodbold er for spillere, som har cerebral parese (spasticitet) eller et motorisk handicap som resultat af en hjerneblødning eller blodprop. Spillerne skal kunne løbe og gå uden brug af hjælpemidler. Der spilles på 7-mandshold og -baner og efter almindelige fodboldregler med enkelte undtagelser.

Kontakt
Brian Holm, formand FC Storebælt
Tlf. 60884902, email: bhfcstorebelt@gmail.com

Søren Jul Kristensen, breddechef Parasport Danmark
Tlf. 20306088, email: sjk@parasport.dk