Parasport Danmark logo hvid.png

Vejle Kajakklub starter nyt hold for unge med autisme

Børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser tilbydes træning, sjov og leg på vandet i Vejle Kajakklub. Klubben vil give målgruppen mulighed for at gå til en fritidsaktivitet, der styrker kondition og giver oplevelser sammen med andre.

Vejle Kajakklub starter nyt hold for unge med autisme

Søndag den 11. april er der Åbent Hus i Vejle Kajakklub fra kl. 13 til 15, og her kan interesserede børn og unge sammen med deres forældre besøge klubben og høre mere om det spritnye idrætstilbud.

Tovholdere på det kommende hold er Tina Lindtofte og Torben Ebbesen. Tina arbejder på Børnepsykiatrisk ambulatorium i Vejle som sygeplejerske og har stor erfaring med autisme og angst. Torben har trænet ungdomsroere igennem flere år og gennemført træneruddannelser ved Dansk Kano og Kajak Forbund og DIF. Derudover er der tilknyttet et hold af hjælpetrænere.

- Vi vil gøre en stor indsats for at skabe størst mulig tryghed, og vi ved, at der er brug for en ekstra indsats om hvert enkelt barn. Desuden vil vi hen ad vejen forsøge at udvikle lidt på børnenes sociale kompetencer, siger Tina Lindtofte.

Praktisk information
Kajakklubben stiller alt udstyr til rådighed på nær tøjet. Her kan man ro i almindeligt træningstøj. Barnet skal helst kunne svømme.

Efter fem gange skal der tages stilling til fortsættelse, da barnet så skal meldes ind i Vejle Kajakklub. Et medlemskab koster aktuelt 1.600 kr. pr. år.

Det nye hold træner første gang sammen tirsdag den 20. april kl. 17.30.

Kontakt
Torben Ebbesen
Tlf.: 24 96 70 50
Mail: torbenebbesen7@gmail.com

Tina Lindtofte
Tlf.: 60 54 18 33
Mail: tinalindtofte@gmail.com