Parasport Danmark logo hvid.png

Nyt kørestolsbaskethold i Gårslev Gymnastikforening

Fra september 2021 tilbyder Gårslev Gymnastikforening ved Vejle kørestolsbasket.

Nyt kørestolsbaskethold i Gårslev Gymnastikforening

I Gårslev Gymnastikforening ved Vejle udvider de nu deres parasportstilbud og starter et nyt kørestolsbasket hold op. Holdet er for alle uanset erfaring og alder, det er træningsfællesskabet der er i fokus i Gårslev. 

Gårslev Gymnastikforenings vision er at få endnu flere personer med et bevægelseshandicap til at dyrke idræt i foreningsregi og give dem en oplevelse af, at idrætsforeningen også er et sted for dem. Et sted hvor man kan styrke sine sociale relationer. Denne vision skal det nye kørestolsbaskethold være med til at løfte. 

Hvad er kørestolsbasket? 

Kørestolsbasket er en parasport i højt tempo, hvor man som spiller får pulsen op og trænet sin kondition. Det er en parasport der favner bredt på tværs af fysiske handicap. Det der kræves af spillerne er en nogenlunde koordination af armene. Samtidig er kørestolsbasket en parasport, der kan spilles med mennesker med og uden bevægelseshandicap på samme hold. 

Du kan læse meget mere om kørestolsbasket her. 

Skal du med på holdet? 

Hvis ovenstående har vagt din interesse og du vil være medlem af en klub, hvor der er plads til alle, og hvor der er sjovt at træne, så kan du kontakte: 
Mette Andreasen på mobil 41416971 eller mettemartin.andreasen@gmail.com
Lars Fogt Andersen, mobil 3052 5048 eller LFA@energinet.dk

Træningen foregår i Gårslev Hallen, Skolegade 14b, 7080 Børkop.