Parasport Danmark logo hvid.png

H.H.I. inviterer til floorball-prøvetræning i Haderslev

H.H.I. - Foreningen for dem med særlige behov inviterer alle interesserede til at komme forbi til en prøvetræning i floorball i Haderslev.

H.H.I. inviterer til floorball-prøvetræning i Haderslev

H.H.I. - Foreningen for dem med særlige behov (Haderslev Handicap Idræt) har startet et floorball-hold op, og de inviterer derfor til åben prøvetræning for alle interesserede. Holder består lige nu af syv unge mennesker, der en gang ugenligt mødes for at spille floorball. 

H.H.I. ønsker at give personer med særlige behov muligheden for at få bedre kendskab til sporten, samt at dygtiggøre sig og udfordre sig selv på lige for med andre. Hos H.H.I. sættes livsglæden, konkurrencelyst og kammeratskabet i højsædet. Samtidig er H.H.I. lige nu den eneste klub i Region Syddanmark der tilbyder floorball gennem Parasport Danmark. 

Holder håber på at kunne udvide floorball-interessen i regionen, og inviterer derfor alle interesserede til at komme forbi til en prøvetræning. 

Tid og sted
Træningen foregår hver mandag fra kl. 19 - 21 i Haderslev Hallen, Clausensvej 1, 6100 Haderslev. 

Kontaktoplysninger
Er du interesseret i en prøvetræning så kontakt Martin Jensen på mail martinjensen46@gmail.com eller på tlf. 93 10 51 63.

Læs mere om H.H.I. og floorball-holdet her. 

label