Parasport Danmark logo hvid.png

Bowlingklubben Trippel fejrede Parasport Danmarks jubilæum

Knap 100 af Bowlingklubben Trippels ca. 180 medlemmer tog del i en storstilet jubilæumsfejring, der samtidig var klubbens egen forsinkede sommerfest.

Bowlingklubben Trippel fejrede Parasport Danmarks jubilæum

97 af den fynske klubs medlemmer havde en forrygende dag, hvor der både var bowling, kulørte velkomstdrinks og lækker mad på menuen. Dertil kom underholdning ved tryllekunstner Henrik Christensen, inden den festlige aften sluttede med sang og musik ved Patrick Hansen og stor danseglæde.

Fejringen blev mulig ved hjælp af et tilskud på 5.000 kr. fra Parasport Danmarks jubilæumspulje, og den glædede klubbens medlemmer, der alle har et udviklingshandicap eller et andet særligt behov. Lige nu er bowlingtræningen aflyst resten af året på grund af coronasituationen, men ellers skal der meget til at stoppe spillerne, fortæller træner Mona Bober:

– Vi er nu er vi jo desværre omfattet af nedlukningen, men ellers spiller klubben hver onsdag hele året, lige undtagen juleaften og nytårsaften, som vi plejer at sige. For spillerne er bowlingen førsteprioritet, og kammeratskabet er uvurderligt, så fremmødet er meget stort, selv når de har fødselsdag eller andre ting i kalenderen, fortæller hun, og takker samtidig på klubbens vegne for tilskuddet fra jubilæumspuljen.

Følg Bowlingklubben Trippel på Facebook