Parasport Danmark logo hvid.png

Mindeord om Erling Iwersen

Svømning har mistet en af vores trofaste ledere i form af Erling Iwersen fra Maribo og Omegns Handicapidrætsforening.

Erling (th.) med Henrik og Aase Iwersen.
Erling (th.) med Henrik og Aase Iwersen.

Erling Iwersen var i utallige år overdommer ved svømmestævner i regi af Parasport Danmark og ikke mindst regionsudvalget øst for Storebælt. Som overdommer var han svømmernes mand. Erlings rolige væsen gjorde, at svømmerne altid var trygge, når Erling var på kanten. Var der en diskvalifikation, blev svømmere og ledere altid informeret på en måde, der gav respekt hos såvel ledere som svømmere.

I mange år var Erling Iwersen dommer ved såvel regionsstævner, forbundsmesterskaber og nordiske mesterskaber, der senere blev til vores internationale stævne Danish Open, som i mere end 10 år blev afviklet i Esbjerg. Erling var også dommer ved Special Olympics Idrætsfestival.

Med sig havde Erling ofte følgeskab af konen Aase og sønnen Henrik. Dette trekløver var fast deltager på svømmeudvalgets rejser og turer. Oplevelserne blev fuldført ved Special Olympics World Summer Games 2007 i Shanghai, Kina, hvor sønnen, Henrik, repræsenterede Danmark i atletik.

Erling Iwersen har præget os, der har haft æren og glæden ved at være omkring ham. Han har sat gode, tydelige og efterlevelsesværdige spor i mange af os.

Ære Være hans minde.

Vi sender vores varmeste sympati til

Aase, Henrik og Michael & børnebørn i denne tid

Svømmeudvalget/region øst