Parasport Danmark logo hvid.png

Skovsgaard Boldklub er Årets Idrætsforening i Nordjylland 2022

DGI Nordjylland hædrede på deres årsmøde Skovsgaard Boldklub, der har startet et hold for spillere med udviklingshandicap og andre særlige behov.

DGI Nordjyllands medlemsforeninger valgte, at titlen som Årets Idrætsforening i Nordjylland 2022 skulle gå til Skovsgaard Boldklub. Foto: Jørn Erik Simonsen, Parasport Danmark.
DGI Nordjyllands medlemsforeninger valgte, at titlen som Årets Idrætsforening i Nordjylland 2022 skulle gå til Skovsgaard Boldklub. Foto: Jørn Erik Simonsen, Parasport Danmark.

I alt 11 nordjyske foreninger var indstillet til prisen i år, og blandt disse nominerede DGI Nordjyllands bestyrelse tre kandidater: Brønderslev IF Håndhold, Fjerritslev Gymnastikforening og Skovsgaard Boldklub. På DGI Nordjyllands årsmøde fredag den 29. april i Aabybro skulle DGI Nordjyllands medlemsforeninger stemme om den endelige vinder af titlen som Årets Idrætsforening 2022, og her løb Skovsgaard Boldklub med æren og en gavecheck på 20.000 kr.

Træning i Skovsgaard Boldklub. Foto: Jørn Erik Simonsen, Parasport Danmark.

– Vi er enormt beærede over at blive kåret til Årets Idrætsforening i Nordjylland i 2022. Vi er glade for den anerkendelse vi får for vores hårde arbejde, men også glade for at se, at det vi gør, skaber værdi og andre også kan se meningen med hvad vi går og foretager os i vores lille forening. Vores partnerskabsaftale med Parasport Danmark har skaffet os 25 nye medlemmer fra en målgruppe, der normalvis ikke er foreningsvante og at vi kan skabe denne mulighed, giver bare så god mening for os i Skovsgaard Boldklub, siger formand for Skovsgaard Boldklub, Niels S. Sørensen, til jammerbugt.dk.

At Årets Idrætsforening er hjemmehørende i Jammerbugt Kommune, vækker også stor glæde fra politisk side.
– Det er fantastisk at se Skovsgaard Boldklub blive belønnet for deres store indsats for at give endnu flere borgere muligheden for at opleve de givende fællesskaber som foreninger repræsenterer. Vi er rigtig glade for, at vi i Jammerbugt Kommune har sådanne foreninger, der kan gå forrest og vise, at foreningslivet er mangfoldigt, og at disse målgrupper naturligvis også har en plads i fællesskabet, siger formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune, Helle B. Andreasen.

Fjerritslev Gymnastikforening løb med andenpladsen, mens Brønderslev IF Håndbold blev nummer tre.

Kilde: jammerbugt.dk

label