Parasport Danmark logo hvid.png

FrameRunning for børn og unge i Aalborg

Lørdag den 9. oktober 2021 er det muligt for børn og unge med et fysisk handicap at prøve FrameRunning hos I.H. Aalborg.

FrameRunning for børn og unge i Aalborg

I.H. Aalborg afholder en prøvedag for alle interesserede børn og unge med et fysisk handicap, som kunne tænke sig at prøve at løbe med en FrameRunner. 

Her kan alle prøve kræfter med at løbe om kap med andre børn og unge og se hvor hurtigt man kan tilbagelægge 100 m. I.H. Aalborg har FrameRunnere til låns i alle størrelser, samt trænere der glæder sig til at hjælpe flere børn og unge i gang med at løbe. Det eneste du skal gøre er at møde op i sportstøj og nogle sko, der kan løbe hurtigt.

Arrangementet løber af stablen lørdag den 9. oktober mellem kl. 11-12 i Skovdalen (Aalborg Atletik & Motions atletikstadion) på Søndre Skovvej 2, 9000 Aalborg.

Vil du prøve FrameRunning? 
Tilmelding sker til Jan Karkov Sørensen
Mail: jan@ihaalborg.dk eller mobil: 40332477

Om FrameRunning

  • Frame Running er en innovativ sport for handicappede med hæmmet balance.
  • En Frame Runner er en specialbygget 3-hjulet ”løbecykel” uden pedaler, hvorpå balancen ikke er et problem. Derfor er Frame Running en oplagt sportsmulighed for blandt andre gigtramte, amputerede og mennesker med cerebral parese.
  • Sporten giver handicappede, der til daglig kun kan komme rundt i elektrisk kørestol, manuel kørestol eller med rollator, mulighed for at bevæge sig rundt ved egen kraft, og giver selv de sværest handicappede en følelse af at bevæge sig frit og løbe.

Læs mere om FrameRunning her.