Parasport Danmark logo hvid.png

Find en idræt og et fællesskab for dig med CP

Kom og vær med den 28. april i Brabrand, når CP Danmark i samarbejde med Powerchair Floorball, Parasport Danmark og Specialsport.dk afholder en spændende inspirationsdag om idræt og cerebral parese. Her kan du prøve forskellige sportsgrene af og høre om fællesskaber for dig uanset dit funktionsniveau, køn eller alder.

Find en idræt og et fællesskab for dig med CP

Arrangementet starter med et oplæg ved Danni Hillbrandt-Mogensen, der selv har CP. Han har været en del af idræts- og foreningslivet i snart 30 år og vil på den baggrund fortælle om hans egen vej ind i idrætten, og om hvordan idræt – og særligt Powerchair Floorball - har haft en kæmpe betydning for ham og hans livskvalitet. På dagen har du også muligheden for selv at prøve kræfter med Powerchair Floorball.

Skulle det ikke være noget for dig, så vil der være rig mulighed for at prøve andre sportsgrene af og få en snak med en af Parasport Danmarks idrætskonsulenter samt Specialsport.dk, som vil kunne pege dig i retning af lige præcis den idræt, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Dagen er både for dig, der har CP (cerebral parese) og for dig som er pårørende og nysgerrig på idrætstilbud til dit barn.

Tilmeld dig her: www.cpdanmark.dk/medlemstilbud/kurser-arrangementer/kurser/idraet-for-alle-find-en-sport-og-en-forening-der-passer-dig