Parasport Danmark logo hvid.png

Lokal hæder til Hillerød Bueskyttelaug

Hillerød Bueskyttelaug har fået årets handicappris i Hillerød Kommune for deres samarbejde med Harløse Skole, der er en specialskole målrettet børn med diagnoser inden for autismespektret.

Lokal hæder til Hillerød Bueskyttelaug
Handicappris til Hillerød Bueskyttelaug.

Hillerød Bueskyttelaug har i samarbejde med Harløse Skole givet alle skolens elever mulighed for at afprøve bueskydning i mindre hold som en del af en varieret skoledag. Det er skolen, der har indstillet idrætsforeningen til handicapprisen, som uddeles en gang om året af Handicaprådet i Hillerød Kommune.

- Det, som præger foreningen, er, at den både KAN og VIL elever/børn med særlige behov. Vi er meget glade for samarbejdet med foreningen. De er superstabile og engagerede - senest stillede de også op med buer, baner og hjælp til nye små potentielle bueskytter, da vi havde en fælles idrætsdag med to andre specialskoler fra Kokkedal og Helsingør, skriver skoleinspektør Carsten Odefei Poulsen blandt andet i indstillingen.

Prisen, der er blevet uddelt siden 2015 for at fremhæve de gode initiativer, der bidrager til at øge livskvaliteten for personer med handicap, blev overrakt på rådhuset af Hillerød-borgmester Kirsten Jensen.