Parasport Danmark logo hvid.png

Winmau støtter paradarten i Danmark

Det internationale dartudstyrs-firma Winmau har annonceret et flerårigt partnerskab med Danmark Compris.

Winmau støtter paradarten i Danmark

Winmau, der laver dartudstyr, har netop annonceret en eksklusiv sponsoraftale med Denmark Compris, et partnerskab, der fortsat vil vokse i Danmark gennem øget støtte til paradart i hele landet.

I forbindelse med det nye partnerskab er Winmau udnævnt til titelsponsor for den første WDDA dart-begivenhed (World Disability Darts Association). WDDA Winmau Compris World Open finder sted den 10.-11. oktober i Rosborghallen, Vejle.

Om der nye partnerskab med Winmau siger, Palle E. Petersen, formand for Compris Denmark: 

- Vi er glade for at annoncere lanceringen af WDDA Winmau Compris World Open og begyndelsen på vores partnerskab med Winmau. Vi er dedikerede til at dyrke paradart og give et stærkt, professionelt miljø for vores spillere overalt i verden . Med det nye partnerskab er vi overbeviste om, at vi kan sætte Vejle på kortet som en førende by inden for paradart og være med til at manifestere Vejle som parasportens Hovedstad.

Ian Flack, der er Winmaus salgs- og marketingdirektør, tilføjer: 

- Da paradart fortsætter med at vokse over hele verden, er det vigtigt for os at sikre, at vi kan hjælpe med at give det bedst mulige miljø og supportstruktur. Samarbejdet med Danmark Compris og Palle Petersen med bistand fra vores danske distributør Søren Søgaard gør, at vi fortsat vil se, at væksten ekspanderer i Skandinavien, og vi er glade for at støtte organisationen i de kommende år. 


Find mere information om Danmark Compris her.

label