Parasport Danmark logo hvid.png

Videnscenter om handicap får ny leder

Den 1. august indtræder Dorte Nørregaard som ny leder af Videnscenter om handicap. Hun tager over fra videnscentrets leder igennem 24 år, Kristian Jensen, som går på pension. Dorte Nørregaard kommer fra en stilling som udviklingsleder hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde i Odense.

Videnscenter om handicap får ny leder
Dorte Nørregaard afløser Kristian Jensen, der har været leder af videnscentret i 24 år.

Dorte Nørregaard er uddannet antropolog og har i sit tidligere job haft fokus på samarbejde og samskabelse mellem frivillige, civilsamfund, kommuner og offentlige institutioner.
- Videnscentret er i gang med en spændende udvikling og skal i de kommende år gøre endnu mere for at styrke mennesker med handicaps aktive deltagelse i samfundet og på arbejdsmarkedet. En direkte rød tråd til mit mangeårige arbejde med at styrke deltagelse bredt og alle menneskers mulighed for at være noget for nogen, siger hun og fortsætter:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at styrke viden, metodeudvikling og nye løsninger på handicapområdet sammen med kommuner, regioner, organisationer og de mennesker med handicap, som det hele handler om. Der bliver masser af spændende opgaver at tage hul på sammen med videnscentrets erfarne ansatte og bestyrelse.

Videnscentrets formand Jens Boe Nielsen, der også sidder i Parasport Danmarks bestyrelse, siger om den nye leder:
- Med ansættelsen af Dorte Nørregaard har Videnscenter om handicap fået den bedst mulige afløser for Kristian Jensen. Dortes stærke kompetencer i projektledelse, vidensformidling og brobygning mellem politiske aktører og brugere vil blive et stort aktiv for den udvikling, som videnscentret står overfor.

Læs mere om Videnscenter om handicap på www.handivid.dk