Parasport Danmark logo hvid.png

TILMELDING TIL DM I MEDLEMSBOOST ER ÅBEN

Ligger du inde med ideen, der kan få flere børn og unge med handicap eller særlige behov i gang med at dyrke idræt? Så er det nu, du skal tilmelde dig og din forening til DM i medlemsboost og være med i konkurrencen om 25.000 til din forening.

TILMELDING TIL DM I MEDLEMSBOOST ER ÅBEN

Parasport Danmark arbejder målrettet for at få flere børn og unge med handicap aktive i foreningsidrætten. Det gør vi blandt andet med DM i medlemsboost (tidligere DM i rekruttering) som er en konkurrence blandt proaktive idrætsforeninger, der gør en målrettet indsats for at få flere børn og unge med handicap til at dyrke idræt i deres klub.

Konkurrencen stiller ingen krav til formen på indsatsen, andet end at det skal være for børn og unge samt have et rekrutteringsperspektiv. Hvorvidt idrætsforeningen ønsker at oprette nye hold for medlemmer med handicap, udvikle på eksisterende tilbud for målgruppen, eller noget helt tredje er op til idrætsforeningen selv.

Konkurrencen løber fra den 1. oktober 2022 til den 1. juni 2023, og I kan allerede ansøge om deltage nu. Ansøgningsfristen er den 1. oktober.

Blandt alle ansøgningerne udvælges op til 10 idrætsforeninger til at deltage i DM i medlemsboost. I udvælgelsen lægges der især vægt på potentialet og bæredygtigheden i de beskrevne indsatser.

Deltagerne i DM i medlemsboost kan få støtte og sparring undervejs i processen, og vil blive tilbudt:

  • Kursus i rekruttering/inklusion/træning af mennesker med handicap
  • Tilknytning af idrætskonsulent fra Parasport Danmark med mulighed for løbende sparring
  • Promovering af indsats på sociale medier
  • Træningsbesøg
  • Promoveringskit

Når vinderen af konkurrencen skal findes i maj 2023, får alle mulighed for at sætte sit præg på resultatet. Der vil blive foretaget en afstemning på Facebook blandt de 10 deltagere. Blandt de tre indsatser, der får flest stemmer, udvælger en jury bestående af tre personer fra parasportens verden den endelige vinder ud fra følgende tre kriterier: Antal nye medlemmer, arbejdet med indsatsen og bæredygtighed.