Parasport Danmark logo hvid.png

Team Parasport udvider med to nye medlemmer

Det nye år er kun lige begyndt, men Team Parasport kan allerede nu byde velkommen til de to nye medlemmer, Eva Solo og CP.

Team Parasport udvider med to nye medlemmer

2020 er blevet skudt i gang med et brag for Team Parasport. Hele to nye medlemmer er blevet tilføjet det i forvejen meget stærke hold. De to nye medlemmer er Eva Solo og CP.

Eva Solo er en mere end 100 år gammel danskejet familievirksomhed, som brænder for at designe køkken- og boligprodukter i høj kvalitet og lækkert skandinavisk design under de to brands EVA TRIO og EVA SOLO. Eva Solos CEO, Jan Engelbrecht, er meget tilfreds med det nye partnerskab og fortæller følgende:

- Eva Solo er glade og stolte over at være sponsor af Team Parasport. Hos Eva Solo har vi den indstilling, at en idrætspræsentation udført af passionerede og hårdtarbejdende sportsfolk er lige værdifuld, uagtet om det indenfor Parasport eller andre typer sport. Derfor brænder vi for at støtte parasporten og være med til at skabe bedre vilkår for idrætsudøvere med et handicap, samt hylde de fantastiske sportsudøvere og deres præstationer.

Hos CP opstod partnerskabet ved en tilfældighed gennem navnesammenfaldet mellem CP (aps) og CP-fodboldlandsholdet, hvor ’CP’ dækker over Cerebral Parese. CP arbejder med byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler. CP’s adm. Direktør, Julie Bruun, har med det nye partnerskab særligt fokus på indsatsen omkring at få flere børn og unge til at dyrke parasport:

- I CP har vi en stærk tradition for at støtte sport og organisationer med sociale formål. Det er derfor oplagt for os at indgå en aftale med Parasport Danmark, som både rummer den sportslige og den sociale dimension. De gør jo en stor indsats for at få flere børn og unge til at dyrke parasport. Den tanke er vi ret vilde med, for sport er både sjovt og bringer alle mulige forskellige mennesker sammen på en rigtig god måde.

2020 er et stort år for Parasport Danmark, hvor højdepunktet bliver de Paralympiske Lege i Tokyo til sommer. Direktør for Parasport Danmark, Niels Christiansen, glæder sig derfor særligt til at byde velkommen til de to nye medlemmer i Team Parasport:

- Vi kommer til at få et utroligt stærkt hold. Vi er enormt stolte og glade for, at vi nu kan byde velkommen til to rigtig stærke spillere til at styrke vores hold udenfor banen. Parasport-brandet har været igennem en massiv udvikling de seneste år og det vidner interessen omkring Team Parasport også om.