Parasport Danmark logo hvid.png

Suveræne Cathrine Rosengren til tops i Dublin

Cathrine Rosengren tankede selvtillid med en overbevisende præstation ved 4 Nations Para Badminton International, hvor hun ikke afgav et eneste sæt på sin vej mod guldet.

Cathrine Rosengren fejrer sin første turneringssejr siden foråret 2020. Foto: Michael Rasmussen
Cathrine Rosengren fejrer sin første turneringssejr siden foråret 2020. Foto: Michael Rasmussen

Den helt store stjerne i dansk parabadminton stråler igen. Efter en hård periode, hvor Cathrine Rosengren har kæmpet med både skader og troen på sig selv, har resultaterne i løbet af foråret været lovende. I weekenden kom den helt store forløsning så, da den 23-årige dansker bl.a. satte sine japanske PL-bødler til vægs i Dublin og vandt sin første turneringssejr i mere end to år.

- Det er en mega fed følelse. Jeg er så glad for at vise over for mig selv og ikke mindst mine konkurrenter, at jeg stadig er blandt de bedste i verden, siger Cathrine Rosengren, der spiller for Greve og optræder i SU5-klassen i parabadminton.

Selvom hun ærgrer sig over, at finalen mod Akiko Sugino blev en lidt flad omgang, hvor japaneren måtte trække sig midt i andet sæt med en skade, kan hun se tilbage på en stribe imponerende sejre over verdensranglistens nr. 1, 3 og 6 i Irland.

- Min selvtillid har været hårdt ramt efter PL i Tokyo, hvor jeg var nervøs og slet ikke følte, at det var mig, der var på banen. Nu har jeg fået styr på mit hoved og troen tilbage på mig selv, og så ved jeg også, at jeg kan slå dem alle sammen. Det er meget motiverende frem mod VM i efteråret, og jeg glæder mig til at komme hjem og fortsætte forberedelserne, siger Cathrine Rosengren.

VM i parabadminton afvikles i Tokyo fra 1. til 6. november.

Se de fulde resultater fra 4 Nations Para Badminton International 2022 i Dublin her.