Parasport Danmark logo hvid.png

Stor genåbning af idrætten: Retningslinjer er på vej

Udmeldingen om fase 3 af genåbningen har vakt stor jubel i idrættens verden, som nu får lov til at åbne markant mere op for bl.a. indendørs idræt. De nærmere retningslinjer er på vej, og den 11. juni afholder DIF et gratis webinar for foreninger og klubber.

Stor genåbning af idrætten: Retningslinjer er på vej

Forbuddet mod indendørs idræt ophæves, der er udsigt til lempelser for udendørsidrætten, og svømmerne kan hoppe i bassinet allerede nu i stedet for til august. Det er nogle af hovedoverskrifterne i den politiske aftale, som er indgået for idrætsområdet i fase 3.

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk på at få de nærmere retningslinjer klar, og så snart det er tilfældet, vil de være at finde på www.dif.dk, ligesom vi orienterer her på siden.

Gratis webinar med gode råd til opstart efter corona-pausen
Den 11. juni inviterer DIF alle klubber og foreninger til gratis webinar med konkrete råd til, hvordan man bedst tilrettelægger idrætsaktiviteter efter corona-pausen. Webinaret giver desuden tips til, hvordan trænere og frivillige kan arbejde med idræts- og aktivitetsudvikling bredt set.
Oplægsholder på webinaret er Mads Hovgaard, der har en baggrund som underviser på SDU med fokus på innovation og idrætsudvikling. Mads har udviklet modellen Aktivitetshjulet, som kan anvendes til at justere kendte samt udvikle nye idrætsaktiviteter. Det vil han tage udgangspunkt i på webinaret.
Derudover vil Mads give konkrete råd til, hvordan trænere og frivillige kan arbejde med idræts- og aktivitetsudvikling bredt set.

Tilmelding
Webinaret er for frivillige, trænere, bestyrelse eller andre i foreninger og klubber – kort sagt alle, der gerne vil have inspiration og redskaber til, hvordan man gennemfører sjov og meningsfuld træning og idrætsaktiviteter under de gældende restriktioner.
Det er der nemlig brug for i den nuværende situation.

Det er gratis at deltage, og webinaret finder sted torsdag den 11. juni fra kl. 17-18 – tilmelding kan ske via dette link

Kilde: www.dif.dk