Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics-skolefodboldturneringen er tilbage

Den 20. udgave af Parasport Danmarks landsdækkende éndagsturnering for specialskoleelever i alderen 13-18 år løber af stablen i Brøndby den 22. september og i Silkeborg den 29. september. Tilmeldingen er åben nu.

Special Olympics-skolefodbolden ruller igen efter coronapausen i 2020.
Special Olympics-skolefodbolden ruller igen efter coronapausen i 2020.

Skal din skole være med til årets fedeste fodboldfest? Nu kan I for alvor begynde at glæde jer til en masse spændende fodboldkampe, højt humør og fede præmie.

I år er DBU Sjælland og DBU Jylland med på holdet, og Brøndbyernes Idrætsforening og Silkeborg er værter, når Parasport Danmark fløjter op til en kæmpe fodboldfest. Som til enhver anden stor fodboldturnering vil der være en fanzone, hvor der er mulighed for at prøve forskellige fodboldaktiviteter, få taget holdfoto og møde maskotten.

- Vi er sikre på, at vi sammen med DBU, Brøndby og Silkeborg vil skabe en dag med uforglemmelige oplevelser for de deltagende skoler. Der er ingen tvivl om, at vi stiller i stærkeste opstilling i år, og det kommer til at styrke vores i forvejen populære skolefodboldturnering, så eleverne i endnu højere grad føler sig som en del af fodboldmiljøet, siger projektleder Stine Sloth Jensen fra Parasport Danmark.

Alle kan være med
Special Olympics-skolefodboldturneringen afvikles traditionen tro med puljer i tre forskellige niveauer (A, B og C) for at sikre, at alle vil blive udfordret på deres eget niveau. Alle kan være med, og der er garanti for masser af spændende og jævnbyrdige kamp. Et hold kan bestå af op til 12 spillere, og der spilles efter de officielle regler for 8-mandsfodbold med enkelte tilpasninger.

Tilmeld jer nu og få besøg af en fodboldinstruktør
Skal dit hold finpudse fodboldformen og stå knivskarpt til året skolefodboldturnering? Så tilmeld jer hurtigt! De første 10 skoler, der tilmelder sig (fem i Brøndby og fem i Silkeborg), får nemlig mulighed for at få besøg af en fodboldinstruktør på skolen som optakt til årets turnering.

Der er tilmeldingsfrist den 27. august 2021.

Læs mere om skolefodboldturneringen og tilmeld jer her.