Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics jagter ny vært til Winter Games i 2021

Sverige skal alligevel ikke afvikle Special Olympics World Winter Games i 2021. Det økonomiske fundament for det svenske værtskab er slået i stykker bare 14 måneder før starten.

Special Olympics jagter ny vært til Winter Games i 2021

Aflysningen i Sverige, der er en direkte konsekvens af, at den svenske regering har valgt ikke at støtte eventen, betyder at Special Olympics nu leder efter en eller flere alternative destinationer til de knap 2.000 vintersportsatleter med udviklingshandicap, der så frem til at konkurrere i syv sportsgrene i Åre og Østersund.

Parasport Danmarks Special Olympics-koordinator Anette Svejstrup ærgrer sig over aflysningen i Sverige og håber på en hurtig afklaring.

- Det er en trist udvikling, der rammer som et lyn fra en klar himmel. Vi er langt i forberedelserne til Winter Games 2021, og jeg er rigtig ked af det på vegne af de atleter og trænere, der allerede var begyndt at glæde sig. Vi håber selvfølgelig, at Special Olympics hurtigt finder en ny vært, der gør det muligt at gennemføre legene i et eller andet omfang, siger Anette Svejstrup.

Læs mere om aflysningen af Special Olympics World Winter Games i Sverige her.

Kontaktinfo
Anette Svejstrup, udviklingskonsulent i Parasport Danmark
Tlf. 2099 0344
asv@parasport.dk