Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics Idrætsfestival udsættes igen

Det bliver ikke muligt at gennemføre idrætsfestivalen i Frederikshavn til maj som håbet, men forberedelserne fortsætter med henblik på at finde en ny dato.

Special Olympics Idrætsfestival udsættes igen

Foreningsidrætten er hårdt ramt af coronaviruspandemien, og det får igen ærgerlige konsekvenser for Special Olympics Idrætsfestival. Ambitionen om at gennemføre den udsatte idrætsfestival i maj 2021 er ikke længere realistisk grundet de mange restriktioner, idrætten er underlagt. Konsekvensen er, at forberedelserne ikke kan foregå i det nødvendige tempo, ligesom usikkerheden om en kommende genåbning af samfundet og idrætten gør tilmeldingsproceduren umulig.

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi igen må lave om på planerne for idrætsfestivalen. Vi ved, at der er mange klubber og udøvere, der længe har set frem til at mødes og konkurrere, og sammen med Frederikshavn arbejder vi videre på at finde en alternativ løsning, siger idrætskonsulent Anette Svejstrup fra Parasport Danmark.

Styregruppen bag Special Olympics Idrætsfestival, der har deltagelse af Parasport Danmark, Frederikshavn Kommune og foreningslivet i Frederikshavn, forventer at have en nærmere afklaring i løbet af januar.

Kontakt
Idrætskonsulent Anette Svejstrup
Tlf. 20 99 03 44
asv@parasport.dk