Parasport Danmark logo hvid.png

Special Olympics Europa kickstarter Nordic APA konference med særlig en-dags workshop

Special Olympics Europa inviterer alle interesserede til en en-dags workshop den 13. maj forud for Nordic APA konferencen på Musholm ved Korsør.

Special Olympics Europa kickstarter Nordic APA konference med særlig en-dags workshop

Handicapidrættens Videnscenter afvikler fra den 14. – 16. maj Nordic Adapted Physical Activity (APA) konference på Musholm Ferie, Sport og Konference i Korsør. I den anledning inviterer Special Olympics Europa dagen inden alle interesserede, eks. undervisere, studerende, trænere og ledere, til en Special Olympics en-dags workshop den 13. maj samme sted.

På en-dags konferencen får deltagerne indgående viden om Special Olympics herunder særlige regler og forhold, event management samt coaching af atleter med udviklingshandicap. Workshoppen afholdes forud for, at Sverige bliver værtsland for Special Olympics World Winter Games i 2021. Det bliver dermed første gang, at Special Olympics afholdes i et nordisk land.

Deltagelse i en-dags workshoppen er ikke betinget af deltagelse i APA-konferencen, og deltagelse er gratis. Trænere og ledere tilknyttet Parasport Danmarks idrætsudvalg kan ansøge om tilskud til transport til og fra Korsør ved sende en email til Søren Jul Kristensen, sjk@parasport.dk

Tilmeldingsfristen til workshoppen er den 14. april 2019.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her.