Parasport Danmark logo hvid.png

Sommerkursus har fokus på bevægelse og fælleskaber

'Idræt for alle …også for dig' er en uge på Egmont Højskolen med masser af idræt, bevægelse, kreativitet og sociale aktiviteter for dig, din kæreste, venner og børn. Der er muligheder for alle på det alsidige program.

Deltagere samlet til foredrag i forbindelse med sommerkurset Idræt for alle ...også for dig på Egmont Højskolen.
Deltagere samlet til foredrag i forbindelse med sommerkurset Idræt for alle ...også for dig på Egmont Højskolen.

'Idræt for alle …også for dig' afholdes traditionen tro på Egmont Højskolen i uge 27, der i år tæller dagene fra den 5.–11. juli 2021. Her er der mulighed for at tilmelde sig en række para-idrætter såvel som blandede fag. Programmet tæller fx siddende volleyball, bueskydning, sejlads, e-sport og værkstedsfaget glas. Derudover er der planlagt foredrag med sportspsykologisk konsulent Kasper Dick Henriksen, der underviser i bevidsthedstræning, og tidligere PL-atlet René Nielsen, der sætter fokus på, hvordan fællesskab kan være det nye sort, hvis det prioriteres og sættes på dagsordenen.

Læs meget mere her.

Tilmeldingen er åben nu og frem til den 17. maj via Egmont Højskolens hjemmeside.

Praktiske oplysninger
Prisen pr. person for deltagelse i sommerkurset er 3.950 kr. med mulighed for tilkøb af enkeltværelse. Prisen for børn er 1.650 kr. Det er igen muligt at søge om tilskud til egen og/eller ledsagers ophold via Egmont Højskolen, der administrer puljen ”Den gode oplevelse i fællesskab med andre” på vegne af Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater. Kontakt skolen for yderligere oplysninger.

Kontakt
Mogens Jensen, idrætsmedarbejder i Parasport Danmark
E-mail: moj@parasport.dk
Tlf.: 20 33 50 40

Egmont Højskolen
Tlf.: 87 81 79 00
E-mail: mail@egmont-hs.dk