Parasport Danmark logo hvid.png

Sommerferiens sportsskoler aflyses

Parasport Danmarks sportsskoler for børn og unge med handicap kan ikke gennemføres i 2020. Der var i år planlagt 11 sportsskoler fordelt over hele Danmark i skolernes sommerferie.

Sommerferiens sportsskoler aflyses
Parasport Danmarks sportsskole i Varde i 2019. Foto: Martin Hungeberg

Aflysningen af sportsskolerne sker på baggrund af myndighedernes seneste anbefalinger om indendørs såvel som udendørs idrætsaktiviteter i mindre forsamlinger, der ikke gør det forsvarligt eller praktisk muligt at gennemføre sportsskolerne i år. Beslutningen er truffet nu, da Parasport Danmark af hensyn til planlægningen af sportsskolerne ikke kan trække beslutningen længere og vente på yderligere præcisering og lempelser af myndighedernes retningslinjer.

- Vi ærgrer os mest på vegne af de mange børn rundt om i landet, der var begyndt at se frem til en uge med sjove sportsaktiviteter og nye venskaber. Samtidig er det selvfølgelig en bitter pille at sluge for de mange fantastiske frivillige, der allerede har gjort et stort stykke arbejde med at planlægge sportsskolerne. Vi håber, de er med os igen til næste år, hvor sportsskolerne vender stærkt tilbage, siger projektleder Stine Sloth Jensen, Parasport Danmark.

Læs mere om sportsskolerne her.