Parasport Danmark logo hvid.png

Sommerens sportsskoler åbner for tilmelding

Sportsskolerne i Hillerød, København, Odense, Aabenraa og Varde har planerne klar til en sjov idrætsoplevelse for børn og unge i sommerferien.

Parasport Danmarks sportsskole i Varde i sommeren 2019. Foto: Martin Hungerberg
Parasport Danmarks sportsskole i Varde i sommeren 2019. Foto: Martin Hungerberg

Parasport Danmarks sportsskoler er et idrætstilbud i fire dage i sommerferien for børn og unge med handicap. Sportsskolerne bliver arrangeret af lokale idrætsforeninger, og i år bliver der afholdt syv sportsskoler fordelt i hele Danmark. Mens tilmeldingen nu er åben i Hillerød, København, Odense, Varde og Aabenraa, mangler fortsat de sidste detaljer at falde på plads i Aalborg og Fredericia.

På sportsskolerne er der mulighed for at dyrke idræt og have det sjovt sammen med andre børn og unge. Hver deltager vælger en idræt, som han/hun har lyst til at træne hver dag, og derudover er der en masse fællesaktiviteter for alle sportsskolens deltagere. Det er forskelligt hvilke idrætter, der udbydes på sportsskolerne – læs mere om din sportsskole her: Find din Sportsskole

Parasport Danmark har på nuværende tidspunkt en klar forventning om, at det bliver muligt at gennemføre sportsskolerne set i lyset af de nuværende retningslinjer og planer for genåbningen af foreningsidrætten. Sportsskolerne bliver naturligvis kun gennemført, hvis det fortsat vurderes forsvarligt til den tid.

Kontakt
Sportsskolekoordinator Stine Sloth Jensen 
Tlf.: 61 18 57 03
Mail: ssj@parasport.dk