Parasport Danmark logo hvid.png

Sammen om en lys fremtid

Team Danmark, Bordtennis Danmark og Parasport Danmark har arbejdet sammen om at modernisere og opgradere træningshallen i Idrættens Hus.

Sammen om en lys fremtid
Anders Lind, Tobias Rasmussen, Peter Rosenmeier, Jonathan Groth, Michael Maze, Allan Bentsen, Finn Tugwell og Sophie Walløe pryder væggene den renoverede bordtennishal under Idrættens Hus. Foto: Yellows

I maj var en række af Danmarks bedste bordtennisspillere samlet til fotoshoot med bureauet Yellows i og omkring Idrættens Hus med henblik på udsmykning af træningshallen i Brøndby. Betonbygningen som baggrund var tiltænkt at kunne give noget fedt og rustikt til billederne. Det færdige resultat kan nu ses i træningshallen, hvor væggene er prydet med billeder af både parasportens bedste bordtennisspillere samt landsholdsspillere tilhørende både fortid, nutid og fremtid.

Udsmykningen og renoveringen har haft til formål at gøre hallen tidssvarende og inspirerende for nuværende og kommende generationer af elitespillere.
Træningshallen er blevet malet i lysere farver og væggene summer nu af motiverende forbilleder i store rammer. Man notere sig titlerne European Champ, Paralympic Champion, European Champions, Para WC silver medalist, U21 European Champion osv.

Det er første gang, at parasportens spillere på den måde er med i udsmykningen. Endnu et step i den rigtige retning, hvad angår samarbejde mellem Bordtennis Danmark og Parasport Danmark og samtidig en anerkendelse af paraspillernes imponerende internationale resultater.

I nær fremtid vil et nyt video/kamera set-up være i hallen, hvor også det store Team Danmark-logo på endevæggen suppleres med Parasport Danmark banner og Dannebrog. Det nye video-setup kommer til at have en gavnlig effekt i den daglige træning, hvor tekniske detaljer enkelt og hurtigt kan blive synlige for spillerne selv.
Ydermere bliver rummet ved siden af træningshallen shinet op med pallesofaer og et køleskab.

Team Danmark har støttet økonomisk op om at gøre rammerne om bordtennishallen tidssvarende og moderne, og landstræner Linus Mernsten og paralandstræner Christoffer Petersen har været en del af processen omkring farver og udsmykning sammen med Eva Koszyczarek fra Team Danmark.

Bordtennis Danmarks landstræner Linus Mernsten udtaler:
- Nu har vi haft den lysere farve på væggene i et par måneder, og det har betydet rigtig meget. Når man er mange timer i hallen, så kan man godt blive tosset af de grå og triste farver. Den tidligere udsmykning var heller ikke tidssvarende, så det bliver med en helt anden fornøjelse fremover at komme ned i hallen.

Christoffer Petersen, projektkonsulent og landstræner i Parasport Danmark udtaler:
- Jeg har været helt tæt på processen, og det har bare kørt snorlige. Stor tak til Team Danmark for at det økonomisk var en mulighed, og stor ros til Eva for at køre processen knivskarpt. Set med Parasport Danmarks øjne er det et stærkt og fuldt berettiget signal, at de bedste paraspillere også har en plads i hallen. Deres internationale resultater taler for sig selv og med større og mere paraungdomstræning i hallen, så er det på samme måde vigtigt, at de også har nogle at se op til på udsmykningen.

Peter Rosenmeier. Foto: Yellows
Peter Rosenmeier. Foto: Yellows
Sophie Walløe. Foto: Yellows
Sophie Walløe. Foto: Yellows