Parasport Danmark logo hvid.png

‘ROSENMEIERS REJSE’ – ny programserie med Peter Rosenmeier som vært

Det er ikke uvant at se Peter Rosenmeier i fjernsynet. Men det er ofte med et bat i hånden eller med en medalje om halsen. Denne gang debuterer han dog som tv-vært i programserien ’Rosenmeiers Rejse’, hvor han undersøger forholdene for mennesker med handicap ude i verden.

‘ROSENMEIERS REJSE’ – ny programserie med Peter Rosenmeier som vært
Peter Rosenmeier og TV-holdet fra Danmarks Radio får stor opmærksomhed fra byens borgere i en lille landsby i Uganda

Peter Rosenmeier er født med defekt på både arme og ben, men handicappet har ikke været en hindring for den 38-årige bordtennisstjerne, der er en af Danmarks største para-atleter med flere internationale titler og PL-medaljer på CV-et.

Men hvordan havde historien om Rosenmeier set ud, hvis han ikke var blevet født i Danmark? Det undersøger han i en ny programserie, hvor han rejser til Uganda, Ukraine og Dubai for at møde andre mennesker med handicap.

- Jeg rejser ud til tre vidt forskellige lande for at undersøge, hvordan mit liv ville have været, hvis jeg ikke var blevet født i et velfærdssamfund som det danske. Programmet inviterer seeren med på en personlig rejse, en dannelsesrejse om man vil, hvor jeg møder en masse mennesker med forskellige handicap og hører deres historier, siger Rosenmeier og fortsætter:

- Det har været en kæmpe oplevelse og en rollercoaster af positive og negative følelser og indtryk, håb og håbløshed. Jeg tror på, at vi alle sammen kan lære noget af programmerne, og jeg håber, at det vil give stof til eftertanke.

Alle afsnit af 'Rosenmeiers rejse' kan ses her på DRTV