Parasport Danmark logo hvid.png

RaceRunning Camp 2020 er aflyst

RaceRunning Camp & Cup, der skulle være afholdt den 5.-12. juli 2020, er aflyst, og rykkes i samme omgang til den 4.-11. juli 2021.

RaceRunning Camp 2020 er aflyst

Efter de danske myndigheders seneste udmelding om forbud mod større forsamlinger til og med august 2020, er det nu blevet meldt ud, at RaceRunning Camp & Cup den 5.-12. juli samt RaceRunning Trænerkursus den 4.-8 juli er aflyst. Campudvalget er ærgerlige over at måtte aflyse, men er samtidig afklarede omkring, at det lige nu er vigtigst at prioritere folkesundheden i både Danmark og udlandet. 

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt. Vi havde håbet på, at vi måske kunne gennemføre campen som en national camp, men efter myndighedernes seneste udmeldinger er der ikke længere tvivl om, at vi bliver nødt til at aflyse campen. Vi er lige nu i gang med at undersøge, om vi kan lave en virtuel løsning i stedet for, og det har mange af de andre deltagerlande meldt tilbage, at de er meget interesserede i, fortæller Mansoor Siddiqi, der er formand for Campudvalget. 

Sæt nyt kryds i kalenderen

Sammen med aflysningen har Campudvalget allerede meldt datoer ud for næste års camp og trænerkursus. Alle opfordres til at reservere datoerne den 4.-11. juli 2021 til RaceRunning Camp & Cup, samt den 3.-7. juli 2021 til RaceRunning Trænerkursus. 

Campudvalget vil nu udnytte den kommende tid til at videreudvikle arrangementet og forhåbentligt vende tilbage med en endnu bedre RaceRunning Camp & Cup i 2021. 

- Vi vil bruge tiden indtil næste års camp på at gennemtænke projektet og gå i dybden med en evaluering af campens formål og langsigtede mål, og hvad der lige nu fungerer godt og mindre godt. Vi har tiden til at gøre det nu, og det er vores plan særligt at fokusere på at udvikle den nationale del af campen ved at tage ud i klubberne og snakke med deltagerne, fortæller Mansoor Siddiqi. 

 

label