Parasport Danmark logo hvid.png

Pressalit forlænger sit hovedsponsorat til 2024

Det langvarige samarbejde mellem Pressalit og Parasport Danmark fortsætter de kommende tre år til gavn for både eliteatleter og breddeaktiviteter.

Parasport Danmarks direktør Ivan Løvstrup og Pressalit-direktør Dan Koch Boyter giver hånd på den nye samarbejdsaftale. Foto: Parasport Danmark
Parasport Danmarks direktør Ivan Løvstrup og Pressalit-direktør Dan Koch Boyter giver hånd på den nye samarbejdsaftale. Foto: Parasport Danmark

Pressalit har været hovedsponsor for Parasport Danmark siden 2003, og det nære samarbejde om parasporten i Danmark kommer som minimum til at runde 21 år. Pressalit-direktør Dan Koch Boyter og Parasport Danmarks direktør Ivan Løvstrup har skrevet under på en ny samarbejdsaftale, der sender én mio. kroner årligt til Parasport Danmark, ligesom aktiviteter som eliteakademiet Pressalit Sports Academy og den årlige uddeling af Pressalits Keep Living-pris til Årets Para-atlet fortsætter.

- Vi er meget glade for, at Pressalit har ønsket fortsat at bakke op om Parasport Danmarks arbejde for at skabe plads og muligheder i foreningsidrætten for alle mennesker med et handicap eller et særligt behov. Engagementet betyder også særligt meget for de danske eliteatleter og deres forberedelser til de Paralympiske Lege i Paris, der kan fortsætte med samme gode vilkår og støtte, siger Ivan Løvstrup.

Pressalit er producent af badeværelsesudstyr og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne.