Parasport Danmark logo hvid.png

Planen er klar for Pensionsselskabets Paragolf Tour 2022

Dansk Golf-Union er klar med en plan for Pensionsselskabets Paragolf Tour 2022.

På billedet ses de to vindere af Pensionsselskabets Paragolf Tour 2021: Casper Holst Christensen, Frederikssund GK (A-rækken) og Annelene Zobbe Mortensen, Helsingør GC (B-rækken).
På billedet ses de to vindere af Pensionsselskabets Paragolf Tour 2021: Casper Holst Christensen, Frederikssund GK (A-rækken) og Annelene Zobbe Mortensen, Helsingør GC (B-rækken). Foto: DGU

Pensionsselskabets Paragolf Tour består i år af seks endages-turneringer, og de samlede vindere bliver kåret i forbindelse med "finalen" den 13. august, hvor Skovbo GK er vært.

DGU's paragolfkonsulent Jesper Hviid udtaler:
- Vi er i DGU meget glade for den store opbakning, vi har fået fra både klubber og Pensionsselskabet. Derfor vil vi også rette en stor tak til de klubber, der ikke kom med i denne omgang - Norddjurs GK, Fredericia GC, Kellers Park GC, Trelleborg GK, Dronninglund GK og Odense GK. Vi håber de søger igen til næste år.

Tidsplanen for PPT 2022 ser således ud:

30/4 Odense Eventyr GK

18/6 Aaskov GK

9/7 Lange Sø GK

16/7 Værløse GK

23/7 Skive GK

13/8 Skovbo GK

Der spilles i to rækker - en A-række (slagspil) for spillere med hcp. 18,4 og derunder og en B-række (Stableford) for spillere med hcp. 18,5 og derover. Det betyder, at der ikke gøres forskel på, om spillerne har et fysisk handicap eller et udviklingshandicap.

For at spille med om titlen skal spillerne gennemføre minimum fire af de seks matcher - og de fire bedste runder er tællende. Som et mere socialt tiltag vil ledsagere og lokale spillere også kunne deltage i matcherne, men de spiller naturligvis i en egen præmierække.

Det forventes, at tilmeldingen starter medio marts via golfbox.